Harta site-ului
Ajutor
Securitatea la trafic înseamnă viaţă
Securitatea la trafic înseamnă viaţă

Cu acest slogan tinerii agenţi ai circulaţiei din instituţiile de învăţămînt preuniversitar din raion vin să ne demonstreze competenţele formate în domeniul siguranţei traficului rutier în cadrul Concursului raional cu acelaş generic desfăşurat daja al patrulea an.
 
Astfel, în conformitate cu planul de activitate al Consiliului raional şi al DÎTS Dubăsari în colaborare cu Inspectoratul de patrulare r. Dubăsari  la data de 08 mai 2013 în incinta Liceului Teoretic Doroţcaia s-a desfăşurat Concuesul raional al tinerilor agenţi ai circulaţiei rutiere „Securitatea la trafic înseamnă viaţă”, ediţia IV. Obiectivele concursului au fost prevenirea producerii accidentelor de circulaţie în rîndurile elevilor, prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi respectarea lor, motivarea elevilor în calitate de participanţi la traficul rutier, pentru cunoaşterea şi respectarea regulilor de circulaţie, dezvoltarea abilităţilor copiilor în domeniul acordării primului ajutor medicalîn caz de accident rutier şi nu în utimul rînd selectarea echipei raionale pentru participarea la concursul raional al tinerilor agenţii ai circulaţiei rutiere, etapa zonală.
 
Ca oaspeţi de onoare la concurs au fost Jimbei Maria, vicepreşedintele raionului, Braducean Larisa, şef DÎTS Dubăsari, Pînzari Ion, şef Inspectoratul  de patrulare r. Dubăsari.
 
La concurs au participat 14 echipe. Tinerii agenţi ai circulaţiei rutiere  şi-au încercat puterele la 8 probe şi au învins cei mai performanţi şi cei mai binepregătiţi. Cu dipolomă de gradul I, premiul bănesc în sumă de 2000lei  şi cupa au fost premiaţi echipa din Liceul Teoretic Doroţcaia, dipolomă de gradul II, premiul bănesc în sumă de 800lei  au luat echipa din gimnaziul Ustia şi dipolomă de gradul III, premiul bănesc în sumă de 400lei  au mers acasă echipa din gimnaziul Pîrîta, celelalte echipe participante la concurs au fost menţionate cu dipolomă. La Concursul republican ai tinerilor agenţi ai circulaţiei rutiere, etapa zonală vor merge echipa din L.T. Doroţcaia, care se va desfăşura în or. Străşeni „Orăşelul copilării” la data de 19 mai 2013.
 
             
Le mulţumim mult Consiliului raional pentru susţinerea financiară, Inspectoratului de patrulare pentru colaborare frumoasă, specialiştilor DÎTS pentru buna desfăşurare a concursului şi administraţiei liceului pentru organizarea condiiţiilor optime ce au fovorizat realizarea acestui concurs.

   
Iaviţa Tatiana,
specialist principal, metodist DÎTS Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Securitatea la trafic înseamnă viaţă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta