Harta site-ului
Ajutor
Sectorul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii în acţiune
Sectorul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii în acţiune

    Raionul Dubăsari este unul cu oameni harnici şi muncitori, care doresc să activeze la ei acasă şi să contribuie la prosperarea raionului prin munca lor. Consiliul raional Dubăsari în frunte cu Domnul Preşedinte Grigore POLICINSCHI din totdeauna susţine şi promovează activitatea întreprinderilor care oferă şi asigură locuri de muncă. Astfel avem în teritoriu aşa agenţi economici ca „SRL Tiraston”, conducător Peşcov Alexandru, satul Doroţcaia care activează în teritoriu de un timp îndelungat, producînd articole de panificaţie de diverse feluri după o tehnologie avansată. 
„SRL Aliment-Ulei”, conducător Papuc Valeriu satul Pîrîta, unul dintre cei mai mari producatori de uleiuri vegetale din Republica Moldova, care conține: secţia de producere şi presare a uleiurilor vegetale; secţia de fabricare a lavaşului armenesc subţire şi complex de moară. 
       Pe lîngă implimentarea tehnologiilor performante utilizate în procesul de producţie a articolelor de panificaţie şi producerea uleiului, aceste două întreprinderi angajează în cîmpul muncii un număr mare de persoane, asigurînd-le cu salariu şi condiţii decente de muncă. Astfel Doamna Natalia Creciun, brutar din cadrul întreprinderii „SRL Aliment-Ulei”, şi-a manifestat mulţumirea atît personală cît şi al colectivului alături de care activeză faţă de faptul  că au posibilitatea să muncească la ei în raion, la ei acasă lîngă copii şi familie. Totodată antreprenorii au acceptat invitaţia primită din partea Consiliului raional privind participarea la Forumul economic internaţional „Dezvoltarea potenţialului economic al euroregiunii Dniester” prin oferirea monstrelor şi pliantelor sale pentru expoziţie.

 

                                                               

                                                                             Direcţia dezvoltare economică, investiţii şi relaţii trasfrontraliere

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Sectorul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii în acţiune - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta