Harta site-ului
Ajutor
Secția Situații Excepționale Dubăsari VĂ ATENȚIONEAZĂ – nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor poate avea urmări fatale!
Secția Situații Excepționale Dubăsari VĂ ATENȚIONEAZĂ – nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor poate avea urmări fatale!

Pe data de 09.02.2017 aproximativ la ora 18:55 la Serviciul „Postului de Salvatori şi Pompieri Holercani” a fost recepționat un apel telefonic cu informația că în s. Marcăuți, r-ul Dubăsari arde o casă de locuit. La lichidarea incendiului a intervenit echipa de salvatori și pompieri a Serviciului „PSP Holercani” cu autospeciala de intervenție de tip ATZ-8 în componența a 3 persoane. Ajunși la fața locului s-a constatat că sunt cuprinse de fum două camere din casa de locuit iar în a treia cameră a fost depistat focarul. Este de menționat că stăpânii casei încercau să stingă incendiul de sinestătător fără a deconecta energia electrică. După deconectarea energiei electrice a fost lansată o țeavă de refulare pentru lichidarea incendiului. La ora 19:23 incendiul a fost lichidat. Paguba materială cauzată de incendiu constitue circa 600 lei. Datorită acțiunilor salvatorilor și pompierilor au fost salvate bunuri în valoare de 120 mii lei.
Incendiul a izbucnit din cauza nerespectării regulilor de apărare împotriva incendiilor. În imagini se observă că soba era acoperită cu tapete și mobilierul din cameră (pat și masă) erau lipite de sobă, ceea ce a și cauzat izbucnirea incendiului.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Secția Situații Excepționale Dubăsari VĂ ATENȚIONEAZĂ – nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor poate avea urmări fatale! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta