Harta site-ului
Ajutor
Secția Situații Excepționale Dubăsari completată cu noi echipamente de stingere a incendiilor de vegetație uscată
Secția Situații Excepționale Dubăsari completată cu noi echipamente de stingere a incendiilor de vegetație uscată

Dl Josef Hofer din Austria, prin intermediul dnei Rosemarie Kleeberger în colaborare cu A.O. ,,Holzkiste” – ,,Lădița cu lemne”, manager Svetlana Diordiev, a făcut o donație destinată Secției situații excepționale Dubăsari, ce va contribui la localizarea și lichidarea incendiilor de vegetație uscată într-un timp foarte scurt.
Pentru înmânarea echipamentului din donație, la data de 16 iunie curent, au venit în teritoriul raionului Dubăsari, dnii Vitalie Grabovschi, șef Direcție situații excepționale a municipiului Chișinău, colonel al Serviciului salvare și Liviu Merzăncu,  șef-adjunct al DSE municipiul Chișinău, șef Secție apărare împotriva incendiilor, dna Svetlana Diordiev.
Lanternele de grup pentru pompieri, lanternele individuale și atomizoarele cu motor au fost primite de către șefii Posturilor de salvatori și pompieri Cocieri, Holercani și Molovata ale Secției situații excepționale Dubăsari și șeful Postului de salvatori și pompieri teritorial Coșnița a Consiliului raional Dubăsari.
Vicepreședintele raionului, dl Valeriu Sandu a mulțumit conducerii Asociațiilor obșetești pentru susținerea acordată raionului Dubăsari, menționând că această practică să aibă continuitate și pe viitor.
Marina LUPAȘCO,
șef Serviciu informare  și transparență

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Secția Situații Excepționale Dubăsari completată cu noi echipamente de stingere a incendiilor de vegetație uscată - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta