Harta site-ului
Ajutor
Secția Situații Excepționale Dubăsari atenționează!
Secția Situații Excepționale Dubăsari atenționează!

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență roagă cetățenii să respecte normele de securitate în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a fi în siguranță.
În această perioadă, 300 de pompieri și salvatori, efectiv de trupă și de comandă, cu 80 unități de tehnică vor fi la datorie în toată republica, pentru a veni în ajutor populației în caz de necesitate. Suplimentar, vor fi pregătite gărzi constituite din alți 300 de salvatori și pompieri cu alte zeci de unități de tehnică, gata să intervină în situații excepționale.
Gărzile de pompieri vor fi prezente și în cazul evenimentelor cu aglomerație de persoane, care vor avea loc în țară în perioada sărbătorilor. Mai mult, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI recomandă respectarea normelor antiincendiare, la instalarea și folosirea bradului, la exploatarea sobelor de încălzit, dar și la exploatarea aparatelor electrice de încălzit și alte instalații electrice. Toate acestea trebuie deconectate la ieșirea din casă și înainte de culcare. Copiii nu trebuie lăsați să le folosească și nici să fie antrenați în exploatarea lor. Cei care au în grijă minori și persoane în etate, sunt rugați să aibă grijă maximă față de aceștia, pentru a preveni situațiile de risc cu pericol pentru viață și sănătate. În cazul în care sunt observate incendii sau alte situații, este important să fie alertat Serviciul de urgență 901, pentru apelarea serviciilor competente.
Secţia Situaţii Excepţionale Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Secția Situații Excepționale Dubăsari atenționează! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta