Harta site-ului
Ajutor
Secția administrativ-militară a încheiat perioada încorporării primăvară-vară
Secția administrativ-militară a încheiat perioada încorporării primăvară-vară

La data de 24 iulie 2019, Secția administrativ-militară a raionului Dubăsari a desfășurat ultima etapă de încorporare a tinerilor recruți în Forțele Armate ale Republicii Moldova, care încheie perioada încorporării primăvară – vară. Recruții din raionul Dubăsari au pășit în rândurile apărătorilor Patriei și vor efectua serviciul militar la Brigada 3 Infanterie Motorizată din or. Cahul. 
La ceremonia de petrecere a recruților a fost prezent și Președintele Comisiei recrutare-încorporare, Vicepreședintele raionului Dubasari, dna Maria Jimbei, cât și părinții și rudele viitorilor ostași. Președintele comisiei dna Maria Jimbei le-a urat sănătate celor ce urmează a fi înrolați în rândurile militarilor, și totodată a evidențiat că serviciul militar, este o școală atât de bună, încât într-adevăr educă spiritul bărbăției, îndemnând recruții să fie răbdători și să apere Patria prin pace.
Țin să mulțumesc conducerii raionului Dubasari și nu în ultimul rând tuturor persoanelor implicate în precesul de recrutare-încorporare a tinerilor.
Tinerilor încorporaţi astăzi le urăm succes și devotament, iar celor ce doresc o carieră militară prin contract şi un viitor prosper, le zicem Bun Venit şi vă aşteptăm, pentru mai multe informaţii, în cadrul Secției administrativ-militară Dubăsari.
Alexandru REUL,
Secția administrativ-militară

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Secția administrativ-militară a încheiat perioada încorporării primăvară-vară - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta