Harta site-ului
Ajutor
Scrisoare de mulțumire adresată Conducerii Raionului pentru aportul adus în dezvoltarea comunei Cocieri
Scrisoare de mulțumire adresată Conducerii Raionului pentru aportul adus în dezvoltarea comunei Cocieri

                     Stimate Președinte al raionului Dubăsari, dleGrigore Policinschi,
Colectivul pedagogic, elevii, părinții din Liceul Teoretic „Vlad Ioviță” suntem recunoscători pentru faptul că nu sunteți indiferent la problemele instituțiilor educaționale și din comunitate, sunteți  receptiv  la doleanțele locuitorilor, pedagogilor, părinților, tinerilor din comuna Cocieri și soluționați problemele cu care ne confruntăm zi de zi.
Vă aducem sincere mulțumiri Dumneavoastră, Consiliului Raional Dubăsari, Direcției Învățământ General Dubăsari, Direcției Construcții Gospodărie Comunală și Dezvoltarea Teritoriului, Comisiei de specialitate pentru învățământ, consilierilor raionali, pentru susținerea și aportul în efectuarea lucrărilor de asfaltare a teritoriului Liceului Teoretic „Vlad Ioviță” și a porțiunii de drum spre instituție. De asemenea, aducem mulțumire pentru lucrările de amenajare a  curții liceului (pavaj), care a îmbunătățit considerabil imaginea instituției, devenind mai atractivă pentru copii. Suntem mulțumiți de lucrările realizate și suntem  bucuroși a ne deplasa pe un drum modern spre instituție.
Vă mulțumim pentru activitatea de zi cu zi cu dăruire de sine în calitate de Președinte  pentru locuitorii raionului Dubăsari.
 
 Cu înalt respect pentru Dumneavoastră, colectivul pedagogic, elevi, părinți.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Scrisoare de mulțumire adresată Conducerii Raionului pentru aportul adus în dezvoltarea comunei Cocieri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta