Harta site-ului
Ajutor
Şcolarizarea – prioritate pentru început de an şcolar în comuna Coşniţa
Şcolarizarea – prioritate pentru început de an şcolar în comuna Coşniţa

Conform deciziei nr. 15 din 16 august curent, acordarea ajutoarelor materiale unice familiilor cu copii către 1 septembrie, şcolarizarea copiilor, s-a apreciat drept o conlucrare dintre Direcţia asistenţă socială Dubăsari şi cu Liceul teoretic din com. Coşniţa la fel cu APL de nivelul I care încă de la începutul verii au fost pregătie listele copiilor din familii defavorizate şi cu venituri mici.
Astfel - 12600 lei din partea Fondului local de susţinere socială a populaţiei au fost direcţionaţi către 30 familii vulnerabile din comună. Înafară de aceşti bani, unii copii au mai fost susţinuţi cu surse din fondurile pentru şcolarizare create de consiliile locale a primăriei comunei Coşniţa.
Ajutorul material unic a fost repartizat de către asistentul social comunitar din localitate şi conform legislaţiei în vigoare. Familiile care au beneficiat de aceşti bani pentru procurarea rechizitelor şcolare au adus sincere mulţumiri Direcţiei asistenţă socială în frunte cu preşedintele raionului dl. Grigore Policinschi.

Asistent social com. Coşniţa
Gaitur Tatiana

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
tNqsKkZG
2017-06-21 04:18:18
muneeba: yeah, i'm dreaming about those fries right now toaerajandlo: ha, then you're just like me. i'm not so into gazpacho, and I certainly don't want to drink it in a glass with boozesarah vino: thank on both counts
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şcolarizarea – prioritate pentru început de an şcolar în comuna Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta