Harta site-ului
Ajutor
Şcoala Tînărului Conducător a fost deschisă de către Preşedintele raionului Dubăsari
Şcoala Tînărului Conducător a fost deschisă de către Preşedintele raionului Dubăsari

Preşedintele raionului dl Grigore POLICINSCHI a participat astăzi 7 mai, la deschiderea oficială a sesiunii de vară a „Şcolii Tînărului Conducător” cu genericul - Tineri Abilitaţi, eveniment aflat la cea de-a XI-a ediţie.

În cadrul acestei şcoli, tinerii cu vîrsta cuprinsă între 16 – 30 ani din localităţile raionului Dubăsari, inclusiv or. Dubăsari, au ocazia să se familiarizeze cu forma de organizare administrativă a Republicii Moldova, cu rolul şi activităţile desfăşurate de organizaţiile obşteşti, este promovată implicarea activă a tinerilor în viaţa publică şi desigur, se încearcă stabilirea şi dezvoltarea unor bune relaţii de prietenie şi colaborare între tinerii din diferite comunităţi.


La sesiunea ce va dura 2 zile, sunt invitaţi pentru participare în jur de 110 tineri, inclusiv reprezentanţi ai Consiliului raional, primarii localităţilor, specialişti din domeniul tineret. Instruirea va avea loc în incinta Centrului raional de odihnă pentru copii şi tineret Prietenia, din satul Coşniţa.

Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Şcoala Tînărului Conducător a fost deschisă de către Preşedintele raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta