Harta site-ului
Ajutor
Schimb de experienţă cu privire la activitatea Incubatorul de afaceri Soroca
Schimb de experienţă cu privire la activitatea Incubatorul de afaceri Soroca

La data de 04.09.2012 Organizaţia pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) în colaborare cu Proiectul ENTRANSE a organizat un program de schimb de experienţă la Incubatorul de Afaceri din Soroca (IAS). Principalele subiecte ale agendei evenimentului au cuprins:

1.    Familiarizarea cu obiectivele Incubatorului de Afaceri din Soroca;
2.    Rezultatele economico-financiare atinse de către companiile incubate în IAS;
3.    Parteneriatul dintre administraţia publică şi incubatorul de afaceri;
4.    Lecţiile învăţate pe parcursul a 3 ani de administrare a IAS;
5.    Întîlnirea cu rezidenţii IAS.

Evenimentul a fost condus de către Dna. Lucia Uşurelu – director adjunct la Entranse şi Dna Liliana Babăra – manager IAS, cu participarea reprezentanţilor din raioanele de implementarea proiectelor de instituire a incubatoarelor de afaceri: Dubăsari, Leova, Rezina.

Din partea raionului nostru în cadrul schimbului de experienţă au participat 4 persoane: Gafeli Alexei – şef adjunct Direcţia Economie, Bronici Olga – anterprenor şi potenţial manager la Incubatorul de Afaceri din Raionul Dubăsari (IARD), Ivanov Sergiu – antreprenor şi potenţial rezident IARD, Ghilimutdinov Zarif – potenţial rezident IARD.

Astfel agenţii economici au avut posibilitatea să afle din prima sursă cum funcţionează un incubator de afaceri şi care sunt recenziile agenţilor economici după 2 ani de activitate în cadrul acestei instituţii.

Reamintim că raionul Dubăsari este la fel beneficiar al unui proiect privind crearea Incubatoarelor de Afaceri cu localizarea în s. Coşniţa. Pentru realizarea proiectului dat sunt alocate circa 5 mln. lei din cadrul suportului acordat de Uniunea Europeană.

Toţi cei interesaţi de oportunităţile acordate de IARD sunt încurajaţi să se adreseze pentru mai multe detalii la Direcţia Dezvoltare Economică, Investiţii şi Relaţii Transfrontaliere din cadrul consiliului raional Dubăsari, inclusiv prin următoarele contacte: tel. 024844746, tel.mob. 068585755, email: economcrd@yahoo.com

Toete noutăţile în acest sen sunt cu regularitate plasate pe pagina oficială a raionului Dubăsari: www.dubasari.md pe care vă sfătuim să o accesaţi pentru a fi la curent cu noutăţile din raion.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Schimb de experienţă cu privire la activitatea Incubatorul de afaceri Soroca - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta