Harta site-ului
Ajutor
“Sărut măicuță mâna ta”
“Sărut măicuță mâna ta”

Când spui mamă, spui univers!
Când spui femeie, spui viață!
Când spui soție, spui speranță!
Ea, femeia, mama, gospodina, umple totul:
Casa, lucrarea, bucuria, fericirea, văzduhul, cerul”.
În a treia duminică după Paşte, creştinii ortodocşi sărbătoresc Ziua Mironosiţelor. 
În satul Ustia, la data de 22 aprilie curent, de dimineață, nenumărați credincioși au mers la biserică şi s-au rugat pentru sănătate, iar la sfârşitul liturghiei, Părintele Teodor le-a oferit în dar lalele tuturor femeilor, dar totodată a organizat și o masă pentru sănătatea femeilor creștine.
Tot în această zi, în incinta Casei de Cultură, a urmat și prima ediție a concertului festiv cu genericul "SĂRUT MĂICUȚĂ MÂNA TA", dedicat sărbătorii de Paște și a Sfintelor Femei Mironosițe ce a fost organizat de Administrația Casei de Cultură în colaborare cu Părintele Teodor, la care au luat parte grupa de copii “Greierașul” ai grădiniței de copii “Andrieș”, Corul Gimnaziului Ustia, elevi ai Gimnaziului Ustia, Ansamblul folcloric “Struguraș” dar și Ansamblul de dans modern și moldovenesc “Ustianca”.
Locuitorii și oaspeții localității au avut parte de o voie bună și au rămas plăcut surprinși de atmosfera caldă creată în scenă de către artiștii amatori ai satului Ustia.
Aducem sincere mulțumiri tuturor conducătorilor pentru tot frumosul ce îl oferiți copiilor. Multă sănătate, putere și răbdare în ai ghida și mai departe să devină oameni buni și minunați.
Sincere felicitări cu ocazia sărbătorilor, dorindu-VĂ tuturor mamelor să Vă bucurați de Învierea lui Hristos și să transmiteți generațiilor următoare această veste mântuitoare!
Elena Ipati,
Conducător artistic, Casa de cultură Ustia

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

“Sărut măicuță mâna ta” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta