Harta site-ului
Ajutor
Sărbătorile de iarnă vin și cu noi funcționari publici confirmați în funcție
Sărbătorile de iarnă vin și cu noi funcționari publici confirmați în funcție

În conformitate cu prevederile Legii nr. 158-XVI din 04.07.2008 ”Cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public” și Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr. 201 de punere în aplicare a prevederilor Legii nr. 158, joi, 26 decembrie, ora 09:00, a depus jurămîntul funcţionarului public, dra Ivanov Natalia, specialist principal în domeniul administrației publice, Secția administrație și servicii publice, Aparatul președintelui raionului.
În perioada de probă, dra Natalia, în calitate de funcționar public debutant a făcut cunoștință cu specificul şi exigenţele administraţiei publice locale, a căpătat abilități de lucru în implementarea cadrului legal, a aplicat cunoștințele acumulate, dînd dovadă de abilităţile necesare întru îndeplinirea funcţiei publice.
       Jurămîntul Funcţionarului Public a fost depus în faţa simbolurilor de stat, în prezenţa preşedintelui raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi şi Comisiei pentru confirmare în funcţie publică, în următorul conținut: „Jur solemn să respect Constituţia Republicii Moldova, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să apăr suveranitatea, independenţa şi integritatea teritorială a Republicii Moldova, să execut în mod obiectiv şi imparţial legile ţării, să îndeplinesc conştiincios obligaţiile ce îmi revin în exercitarea funcţiei publice şi să respect normele de conduită profesională.”
     Procedura de depunere a jurămîntului s-a finisat cu urări de bine și succese în activitate adresate de către președintele raionului, dl Grigore Policinschi și colegii de serviciu.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Sărbătorile de iarnă vin și cu noi funcționari publici confirmați în funcție - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta