Harta site-ului
Ajutor
Sărbătoarea ”Ultimul sunet” la gimnaziul Pîrîta
Sărbătoarea ”Ultimul sunet” la gimnaziul Pîrîta

Conform unei frumoase tradiţii, stabilite de-a lungul deceniilor, anual, la sfârşitul lunii “Mai”, clopoţelul şcolar vesteşte încheierea unui an de studii. “Ultimul sunet” a venit cu mult soare, cu multă verdeaţă, cu bucurie în sufletele copiilor, pedagogilor, părinţilor și la gimnaziul Pîrîta.
Pentru elevii claselor absolvente, această zi are o semnificaţie deosebită. Ea anunţă începutul perioadei încordate a examenelor de absolvire.
Emoțiile celor care încheie școala sunt de neprețuit, bucurați-vă de momentul de astăzi și înscrieți-l în registrul amintirilor ca pe o primă reușită personală, o încununare a eforturilor depuse în toți acești ani. Adresându-mă elevilor care urmează în curând să susțină examenele de absolvire a gimnaziului, le doresc mult succes și le amintesc că, notele nu sunt decât un mic aspect al procesului de învățare, că, ce va conta cu adevărat pentru viitor, este cunoașterea și bucuria descoperirii. Elevilor care, după o odihnă binemeritată, se vor reîntoarce în școală le doresc să-și crească pe an ce trece încrederea în sine, să devină cât mai activi și să se implice pentru a genera schimbările de care simt că au nevoie. Felicitări elevilor cu performanțe la învățătură și celor mai buni sportivi, care astăzi au beneficiat de Bursa Președintelui.
Fiți creativi și entuziaști și profitați de această vârstă a învățării, în care timpul și energia sunt de partea dvs. Să aveți o vacanță frumoasă!


Maria PERCIULEAC,
şef Direcție cultură și turism

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Sărbătoarea ”Ultimul sunet” la gimnaziul Pîrîta - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta