Harta site-ului
Ajutor
Sărbătoarea satului Molovata
Sărbătoarea satului Molovata

În ziua de 21 septembrie, de Sfînta Maria, anul acesta satul Molovata a împlinit 437 de ani de la înfiinţare. Pentru o bună desfăşurare a măsurilor, care tradiţional se petrec de hramul satului, sărbătoarea s-a planificat pentru două zile. În prima zi s-au organizat competiţii sportive ca: mini-fotbal şi volei. Echipele participante au fost Molovata, Oxentea, Molovata-Nouă şi Cocieri. Pentru a încheia ziua, o grupă de DJ-ei a organizat discoteca satului, ce a adus doar emoţii pozitive.
A doua zi, sărbătoarea şi-a continuat activitatea, începînd cu un concert de la ora 12.00, dedicat familiilor, care au împlinit anul acesta 50 de ani de la căsătorie. Respectiv, aceştea au primit cadouri de preţ din partea primăriei şi produse agricole din partea agenţilor economici din localitate. După două ore de concert şi relaxare s-au petrecut competiţii sportive ca: trînta pentru cocoş, iepure şi berbec, tragerea otgonului, ridicarea greutăţii şi armwrestling. Apoi a urmat loteria satului, unde au participat majoritatea localnicilor din Molovata şi, respectiv, au primit cîştiguri surprinzătoare. Pentru un duel la mini-fotbal, primarul satului a invitat echipa Jurnal FM şi Consiliul Raional Dubăsari, unde învingători au fost echipa gazdă, iar ca premiu din partea preşedintelui raionului Dubăsari, Gr. Policinschi au primit o minge de fotbal.
În încheierea sărbătorii s-a desfăşurat un concert, la care au participat echipa Jurnal FM, Anişoara Puica, Igor Rusu şi Ionel Istrati. Aici comunitatea satului s-a distrat pe cinste, primid o plăcere deosebită, care s-a observat prin dispoziţia fiecăruia prezent la sărbătoare. Focul de artificii nu a ratat ocazia de a-şi face efectul cel mai culminant pe cerul înstelat.
Aducem sincere felicitări primarului localităţii, agenţilor economici din sat, Consiliului raional şi în special preşedintelui raionului, care este alături de fiecare dată, cînd este nevoie.
Cu respect din partea tuturor locuitorilor s. Molovata,
Ion Popa, Tineret şi sport

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Sărbătoarea satului Molovata - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta