Harta site-ului
Ajutor
Sărbătoarea agricultorilor se apropie
Sărbătoarea agricultorilor se apropie

Conform tradiţiei de mai mulţi ani, stabilită la începutul constituirii Republicii Moldova ca stat independent, la sfîrşitul lunii noiembrie se sărbătoreşte Ziua profesională a lucrătorilor din agricultură şi industria prelucrătoare. Avînd în vedere că ultima săptămînă a lui noiembrie este una incendiară, dat fiind faptul petrecerii alegerilor parlamentare, Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare a stabilit ziua de duminica, 23 noiembrie 2014, ca zi de sărbătoare.
  Cu scopul marcării acestei sărbători importante pentru raionul nostru şi pentru ţară în întregime şi stabilirii zilei petrecerii acesteia în raion, pe data de 22 octombrie a fost convocată o şedinţă de lucru cu participarea agenţilor economici din agricultură şi consilieri raionali, membri ai Comisiei de specialitate a Consiliului raional. Şedinţa afost organizată de către Direcţia agricultură şi cadastru şi prezidată de către dna Maria Jimbei, vicepreşedintele raionului.
  Au fost aduse la cunoştinţă informaţiile ce ţin de suma disponibilă pentru organizarea şi petrecerea acestei sărbători, la nivel raional, stabilită în bugetul Direcţiei agricultură şi cadastru pentru anul 2014. Reieşind din posibilităţile financiare din acest an, necomparabile cu cele din anul precedent, s-au propus două variante de organizare şi petrecere a sărbătorii. După mai multe discuţii şi propuneri a fost găsit un compromis, rămîne să se mai precaute unele propuneri adăugătoare, apoi maxim în 10 zile, ne vom convoca din nou pentru concretizarea acţiunilor care se vor întreprinde cu scopul organizării şi petrecerii la un nivel înalt a sărbătorii. 
  În urma discuţiilor s-a propus şi s-a acceptat, ca data petrecerii serbării să fie stabilită 21 noiembrie, localul – Casa de cultură raională din comuna Coşniţa.

Valeriu Popuşoi,
Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Sărbătoarea agricultorilor se apropie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta