Harta site-ului
Ajutor
SĂRBĂTOAREA ABECEDARULUI
SĂRBĂTOAREA ABECEDARULUI


La data de 25 mai 2017, în incinta L.T. Doroţcaia, s-a  desfăşurat activitatea extracurriculară  „Sărbătoarea  Abecedarului”, organizată de învăţătoarea Berzan Galina.
 În sala de festivităţi a liceului, în prezenţa pedagogilor, elevilor, părinţilor au ieşit pe scenă în haine de sărbătoare micuţii din clasa întâi şi au incendiat o adevărată atmosferă de sărbătoare.
Oaspetele serbării a fost Abecedarul care le-a trezit momente din amintirile pe care le-au avut copiii pe parcursul anului răsfoind cea mai importantă carte din viaţa lor. După un an de muncă picii din clasa I-a „B” prin versurile recitate au demonstrat că au însuşit bine abecedarul şi pot urca cu încredere alte trepte ale ştiinţei. Este de menționat  faptul că, pe parcursul întregului an alături de Abecedar a fost  și Matematica. Prin cântece, dansuri şi poezii copiii au arătat că matematica este importantă în viaţă. Ea ne ajută să gândim, să memorăm, să comparăm, să ordonăm.
Manifestarea a decurs după un scenariu bogat, neobişnuit prin străduinţa elevilor şi a învăţătoarei,  creând o atmosferă frumoasă. Doamna Galina şi-a pregătit “artiştii” ca un regizor adevărat, atrăgând atenţia la cele mai mici detalii.
Cu un mesaj de felicitare pentru micuţii din clasa I-a “B” a  venit directorul L.T. Doroţcaia, dna Bacioi Viorica şi le-a înmânat diplomele bine meritate pentru munca depusă. De asemenea a fost apreciată cu o diplomă pentru profesionalismul, devotamentul şi implicarea de zi cu zi în educarea copiilor, doamna Berzan Galina.
 Aducem sincere mulţumiri doamnei Berzan Galina şi întregii echipe manageriale pentru frumoasa colaborare.

 Andrieş Valentina, părinte.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

SĂRBĂTOAREA ABECEDARULUI - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta