Harta site-ului
Ajutor
Sărbătoare dedicată Toamnei la Molovata
Sărbătoare dedicată Toamnei la Molovata

De o sărbătoare pe cinste s-au bucurat duminică, 13 octombrie, locuitorii din satul Molovata, unde autoritatea publică locală a organizat un minunat eveniment „Toamna de Aur”. În cadrul acestuia, fiecare instituţie publică din localitate, gospodărie agricolă şi organizaţie a avut posibilitatea să îşi demonstreze măiestria şi să aducă omagiu frumoasei regine toamna prin organizarea unor expoziţii de o frumuseţe deosebită, prin compoziţii şi bucate alese tradiţionale. Toate acestea au fost apreciate de un juriu, care a menţionat cu note majore cea mai amenajată masă de toamnă, cel mai bun vin de casă şi cea mai bună ţuică în cadrul concursurilor organizate.

În calitate de oaspete de onoare la acest eveniment a fost domnul Grigore POLICINSCHI, preşedintele raionului D
ubăsari care s-a arătat foarte plăcut impresionat de modul organizării acestei sărbători şi desigur a felicitat autoritatea locală, locuitorii din Molovata şi oaspeţii prezenţi cu acest eveniment deosebit.

Atît localnicii cît şi oaspeţii au avut parte de un program festiv organizat de Primăria locală în comun cu Casa de cultură din localitate. Însă cel mai mult le-a creat buna dispoziţie şi gustul dansului, dna Zinaida JULEA, artist al poporului, care a fost invitata specială la această sărbătoare, cu un program artistic select. Cei prezenţi, de la mic la mare au dansat cu cea mai mare plăcere şi s-au simţit cu adevărat cei mai fericiţi, deoarece cu părere de rău, în majoritatea celorlalte localităţi din raionul Dubăsari, astfel de evenimente nu sunt organizate de către conducătorii autorităţilor publice locale.

Pe tot parcursul sărbătorii, gospodarii din Molovata şi-au servit rudele şi prietenii din bucatele pregătite special şi au ciocnit din paharele cu vinuri proaspete.

Locuitorii satului cît şi oaspeţii au avut parte şi de un frumos iarmaroc organizat în centrul satului, unde agenţii locali cît şi din alte raioane ale republicii şi-au alintat cumpărătorii cu producţie de toamnă şi diverse mărfuri.

Ec. Racoveţ
şef Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Sărbătoare dedicată Toamnei la Molovata - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta