Harta site-ului
Ajutor
Săptămîna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane
Săptămîna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane

   Pe data de 15.10.14, ora 14.00 în incinta Consiliului raional Dubăsari, sala mică, a avut loc şedinţa Comisiei de combatere a traficului de fiinţe umane din raionul Dubăsari. Şedinţa a fost prezidată de  Vicepreşedintele raionului Dubăsari, preşedintele Comisiei de combatere a traficului de fiinţe umane, dna Maria JIMBEI. 
   În cadrul şedinţei au fost examinate problemele cu privire la situaţia privind combatere a traficului de fiinţe umane în raion pe 9 luni ale anului 2014; aprobarea Planului de acţiuni privind organizarea şi desfăşurarea săptămînii de combatere a traficului de fiinţe umane pentru perioada 16-23 octombrie 2014; cu privire la realizarea Hotărîrii de Guvern nr.228 din 28.03.2014.
   Şedinţa Comisiei s-a petrecut într-o atmosferă lucrativă, cu înaintarea acţiunilor corespunzătoare de combatere a traficului de fiinţă umane. În rezultatul şedinţei au fost aprobate 3 decizii în care urmează a se implica activ nu doar membrii comisiei date, dar şi APL I.
   Întrunirea dată s-a desfăşurat şi în contextul Campaniei naţionale „Săptămîna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane” cu sloganul „Protejat de comunitatea antitrafic” 16-23 octombrie.

   Astfel, cu susţinerea centrului „LA STRADA” la datele de 20 şi 22 octombrie în instituţiile preuniversitare din .Holercani, Coşniţa şi Corjova vor avea loc dezbateri tematice vizavi de problema combaterii traficului de fiinţe umane.

 

A.VATAV,

specialist principal SASP

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Săptămîna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta