Harta site-ului
Ajutor
Săptămâna de luptă împotriva traficului de ființe umane
Săptămâna de luptă împotriva traficului de ființe umane

S-a lansat Campania națională pentru lupta împotriva traficului de persoane, cu denumirea: „Săptămâna de luptă împotriva traficului de ființe umane”, care are loc în perioada 18-24 octombrie. Campania vine să marcheze data de 18 octombrie - Ziua europeană de luptă împotriva traficului de ființe umane și pentru a combate și reflecta eforturile depuse de antitrafic. Una din activităţile acestei Campanii s-a desfăşurat astăzi, 21 octombrie 2016, în incinta Liceului Teoretic “Ion Creangă”. La activitate au  participat dna Jimbei Maria, vicepreședintele raionului Dubăsari, Isaicul Svetlana, metodist-corrdonator, Direcția învățămînt general, dl Pînzari Igor, şef SSP Dubăsari, dl Rotaru Ruslan, şef sector c. Coşniţa, Chetruşca Sergiu, şef de post s. Coşniţa care au venit cu o prelegere pentru elevii din clasa a X- XII-a. Activitatea a fost deschisă de către dna JIMBEI Maria care a evidenţiat principalele riscuri ce le pot avea persoanele neinformate despre problema reală ce persisăt în societatea noastră şi anume traficul de fiinţe umane.
Domnii de la poliţie au avut menirea de a sensibiliza şi informa elevii liceului  despre fenomenul traficului de fiinţe umane şi consecinţele acestui flagel social. Principalele aspecte abordate în contextul prelegerii s-au axat pe ce reprezintă traficul de fiinţe umane, zonele geografice de destinaţie şi tipul de exploatare a victimelor traficului de fiinţe umane, dinamica şi reprezentativitatea cazurilor de trafic de fiinţe umane şi a traficului de copii.
Astfel elevii au avut oportunitatea să obţină cunoştinţe practice şi să interacţioneze cu reprezentanţii secţiei de poliţie.
Svetlana ISAICUL,
metodist-coordonator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Săptămâna de luptă împotriva traficului de ființe umane - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta