Harta site-ului
Ajutor
Săptămâna curentă a conducerii raionului a început cu o vizită de lucru în comuna Corjova
Săptămâna curentă a conducerii raionului a început cu o vizită de lucru în comuna Corjova

Colaborarea dintre autoritățile publice și societatea civilă este fundamentală pentru dezvoltarea de politici relevante pentru cetățeni. Importanța colaborării dintre autoritățile publice locale pentru o amplificare a încrederii societății civile rămâne a fi un subiect important în promovarea politicilor publice relevante de către conducerea raionului Dubăsari.
Acest subiect vital pentru dezvoltarea raionului dar și a construcției opiniei optime și centralizate pe subiectivitate și coerență a cetățenilor în instituțiile publice a fost abordat, în cadrul vizitei de lucru în comuna Corjova, a dlui președinte Sergiu GRIGORIEV, vicepreședintelui raionului dl Alexandru REUL, și dna Eudochia NICOLAEV, șef Secție contrucții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, pe data de 11 martie curent. Aceste întruniri de lucru cu subiecții reprezentativi ce constituie veriga directă de apropiere de cetățeni vin în contextul de a consolida și dezvolta un dialog constructiv întru buna guvernare a raionului Dubăsari și dezvoltare a localităților din componența acestuia.
Discuțiile cu primarul comunei dl Andrei SÎRBUL, secretarul primăriei dl Roman EMILIANOV, conducători de instituții, locuitori, în mare parte s-au axat pe problemele cu care se confruntă primăria, instituțiile din teritoriul localității în prestarea serviciilor de calitate pentru cetățeni.
Vizitele și întrunirile date sunt un instrument de deschidere și colaborare între autorități pentru a depăși unele situații și soluționa prompt problemele cetățenilor.
 Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
741957226973
2024-03-15 05:32:00
094690004244
2024-03-16 02:19:39
239603026878
2024-03-21 06:54:42
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Săptămâna curentă a conducerii raionului a început cu o vizită de lucru în comuna Corjova - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta