Harta site-ului
Ajutor
Salvatorii din Molovata au primit o autospecială nouă din Austria
Salvatorii din Molovata au primit o autospecială nouă din Austria

Postul de salvatori şi pompieri din satul Molovata va interveni mult mai prompt şi mai pregătit la intervenţiile şi solicitările cetăţenilor, şi asta datorită faptului că din partea colegilor din Austria au primit o autospecială nouă. Echipamentul dat va permite stingerea mai rapidă a focului şi desfăşurarea cu uşurinţă a misiunilor de descarcerare şi deblocare.
Autospeciale din Austria au primit şi colegii salvatori din alte raioane ale ţării, precum Edineț, Drochia, Strășeni, Telenești, Călărași, Fălești dar și Detașamentul Căutare Salvare nr.1 din municipiul Chișinău. Maşinele au fost donate prin intermediul Serviciului Salvatori și Pompieri, în cadrul proiectului de cooperare cu salvatorii voluntari din Austria “Autospeciale pentru Republica Moldova”. În cadrul acestui program salvatorii moldoveni beneficiază de tehnică și utilaj de intervenție dar și de cursuri de instruire practică.
Grație suportului organizațiilor de voluntari austriece țara noastră a beneficiat cu titlu gratuit de 30 de autospeciale de stingere a incendiilor,  9 dintre care au fost oferite la ceremonia din 5 iulie curent, la care a participat şi Preşedintele raionului Dubăsari Grigore POLICINSCHI, primarul de Molovata, conducerea Secţiei situaţii excepţionale Dubăsari şi reprezentanţi ai Postului de salvatori şi pompieri din satul Molovata.
Ecaterina RACOVEŢ,
şef Secţie

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Salvatorii din Molovata au primit o autospecială nouă din Austria - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta