Harta site-ului
Ajutor
SĂ DĂRUIM O BUCURIE DE SĂRBĂTORI
SĂ DĂRUIM O BUCURIE DE SĂRBĂTORI

Doar cîteva săptămîni ne mai despart  de frumoasele și mult așteptatele Sărbători de  Crăciun și Anul Nou și pentru ca bucuria și buna dispoziție să însoțească toată lumea și să intre în fiecare casă, de către Autoritatea Executivă a Consiliului raional Dubăsari, va fi desfășurată acțiunea de caritate a sărbătorilor de iarnă  ” Să fac un bine pentru cei mai triști ca mine”. Acțiunea dată se va desfășura în perioada  10 decembrie 2013 – 31 ianuarie 2014, în cadrul  bilunarului cu același nume.

Crăciunul este sărbătoarea pe care fiecare creștin dorește să o petreacă cu voie bună și cu cei dragi alături. Din păcate există încă un număr mare de copii și vîrstnici care din cauza  lipsurilor și problemelor de sănătate nu se pot bucura de aceste momente.

Pentru a acorda un  sprijin celor mai nevoiași, venim cu un apel către agenții economici din teritoriu, asociații obștești și toți oamenii de bună credință, să vă aduceți aportul, după posibilitate, prin donarea de produse alimentare, produse igienice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, rechizite, surse bănești etc.

Responsabili de colectarea  donațiilor, selectarea beneficiarilor și repartizare coletelor este desemnată Direcția asistență socială.

Adresa: s. Coșnița r-ul Dubăsari, str. Păcicii, Consiliul raional Dubăsari, et. 2 birourile 215 – 217

Tel. 0248-43264   / 0248-44752, sau vă puteți adresa la asistenții sociali  comunitari.

 

 

 

Direcția asistență socială

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

SĂ DĂRUIM O BUCURIE DE SĂRBĂTORI - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta