Harta site-ului
Ajutor
Să „Dăruim o atenţie celor mai trişti ca noi” împreună !
Să „Dăruim o atenţie celor mai trişti ca noi” împreună !

Stimaţi locuitori ai raionului Dubăsari, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, haideţi să fim mai buni, să ajutăm pe cei, care au nevoie de noi, şi să le aducem o bucurie în casă şi lumină în suflet.
În acest scop, preşedintele de raion dl Gr. POLICINSCHI a emis o dispoziţie prin care face un apel către toţi cei cu suflet mare şi organizează o acţiune de caritate cu genericul „Dăruiţi o atenţie celor mai trişti ca noi”, în vederea susţinerii copiilor aflaţi în dificultate, din familii numeroase, socialmente - vulnerabile, copiilor cu deficienţe şi dizabilităţi din teritoriul raionului Dubăsari.
Acţiunea se va desfăşura în perioada 12 decembrie 2012 – 14 ianuarie 2013.
Recomandăm autoritătţlor administraţiei publice locale de nivel I, agenţilor economici din teritoriu, conducătorilor instituţiilor, organizaţiilor şi întreprinderilor, indiferent de forma de proprietate şi forma de activitate, să organizeze, să desfăşoare şi să se implice activ în acţiunea locală de caritate.
Organizarea procedurii de colectare benevolă a produselor alimentare, dulciurilor, îmbrăcămintei, încălţămintei şi altor resurse destinate copiilor, va fi efectuată de către Direcţia asistenţă socială (dl V. Vancea), Secţia administrare şi servicii publice (dl I. Cazac) şi Centrul multifuncţional pentru copii şi tineret (dna O. Pripasu).
Autoritatea executivă raională vă aduce sincere mulţumiri pentru compasiunea şi implicarea Domniilor Voastre în această acţiune!

Pentru detalii puteţi să ne contactaţi la numărul de telefon 0248 44 758 / 0248 43 264


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Să „Dăruim o atenţie celor mai trişti ca noi” împreună ! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta