Harta site-ului
Ajutor
Să combatem traficul de fiinţe umane astăzi pentru un viitor sigur
Să combatem traficul de fiinţe umane astăzi pentru un viitor sigur

La data de 21 august 2017, în cadrul Consiliului raional Dubăsari a avut loc ședinţa de lucru a Comisiei teritoriale pentru Combaterea Traficului de Fiinţe Umane cu următoarea ordine de zi:
  1. Cu privire la activitatea EMT în conlucrare cu instituțiile de resort pentru realizarea activităților de combatere și prevenire a Traficului de Fiinţe Umane(TFU).
  2. : E.Constantinov, şef al EMT
  3. Cu privire la mersul realizării acțiunilor prioritare în domeniul prevenirii și combaterii TFU până la 31.12.2017 de către instituțiile abilitate pentru combaterea și prevenirea TFU.
Raportori: L. Brăducean, M. Perciuleac, V. Vancea, N. Avxentiev, M. Cara, R. Rotaru, P. Driga
  1. Cu privire la desfășurarea Campaniei naționale ,,Săptămâna de luptă împotriva traficului de ființe umane”, în perioada 16-22 octombrie 2017.
Raportori: membrii comisiei
În urma dezbaterilor subiectelor nominalizate au fost luate și decizii pentru controlul și monitorizarea în continuare de către serviciile de resort a acțiunilor de combatere a TFU.
Un subiect important al şedinţei a fost elaborarea și aprobarea unui plan de acțiuni pentru pregătirea şi desfăşurarea Campaniei naţionale „Săptămâna de luptă împotriva traficului de fiinţe umane". Astfel, în perioada 16-22 octombrie 2017, pe întreg teritoriul ţării, inclusiv şi în raionul nostru vor avea loc acţiuni de combatere şi prevenire a TFU.
Este de datoria fiecăruia dintre noi să contribuim la combaterea acestui flagel, pentru a avea un viitor sigur, îndeosebi pentru generația tânără.
Anastasia MELECA,
Specialist  principal SASP
Secretarul Comisiei raionale pentru combaterea TFU
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Să combatem traficul de fiinţe umane astăzi pentru un viitor sigur - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta