Harta site-ului
Ajutor
S-a desfăşurat finala mică şi cea mare a Turneului Republican de Fotbal "Cupa Guvernului"
S-a desfăşurat finala mică şi cea mare a Turneului Republican de Fotbal "Cupa Guvernului"

Conform programului de activitate al Ministerului Tineretului şi Sportului; planul de activitate a Direcţiei învăţămînt general Dubăsari pe anul 2016 – 2017, în perioada de 06 – 07 octombrie 2016 pe terenul sportiv din or. Criuleni s-a dat start la ultima etapă a Turneului republican de fotbal “Cupa Guvernului” ediţia a XI-a, unde participă copiii cu anul naşterii 2002 – 2003. În finala mică jocul s-a disputat între echipele: gimnaziul s.Oxentea (raionul Dubăsari) – Liceul Teoretic “Grigore Vieru” din oraşul Briceni, cu scorul de 8 : 1 pentru echipa gim.Oxentea, care s-a plasat pe locul III. Echipa dată de jucători a avut următoarea componenţă: Bordos Daniel, Bulat Valentin, Burdila Ilie, Cogălnicean Ion, Coica Ilie, Doncila Stanislav, Ghiderman Ilie, Iaţco Ion, Leca Roman, Petraş Cristian, Petraş Stanislav, Popa Pavel, Portaresco Pantelimon, Sandu Constantin, Portaresco Daniel, Stamati Maxim, Stepco Valeriu, Leca Arcadie.Eroul meciului a fost elevul cl. a VIII-a Ghiderman Ilie care a marcat 5 goluri.
“Echipa noastră a fost unită, jucătorii au pasat, au putut marca, dacă jucau aşa şi în semifinală,  cred că am fi putut să jucăm uşor şi în finala mare, dar ne bucurăm şi de locul III”, a declarat antrenorul echipei dl Sergiu Isac.
Cîştigătoarea Cupei Guvernului la Fotbal a devenit Echipa Liceului Teoretic "Tudor Zanet" din satul Congaz. Această formaţie din Găgăuzia a cîştigat în finală cu 7-0 echipa Gimnaziului din satul Racovăţ, raionul Soroca. Campioana a fost premiată cu cupă, diplome, medalii  şi 6 mii de lei, vicecampioana - cupă, diplome, medalii  şi 4 mii de lei, iar echipa gim. Oxentea plasată pe locul III s-a ales cu cupă, diplome, medalii  şi  3 mii de lei.
Se aduc mulţumiri tuturor care s-au implicat în buna organizare şi desfăşurare a turneului. Ministrul Tineretului şi Sportului , dl Victor Zubcu, a venit cu un mesaj de salut şi felicitare pentru toţi participanţii: "Asemenea turnee nu fac altceva decât să le ofere antrenorilor o posibilitate încă o dată să-şi evalueze nu numai loturile, dar să vadă şi cei, care ar putea să compună următoarele loturi. Fotbalul este în continuare mişcare!". Turneul Republican de fotbal “Cupa Guvernului” se desfăşoară în fiecare an în perioada lunilor septembrie – octombrie. La această ediţie au participat 197 de echipe din toată ţară.

                                      Mihai IAVIŢA,
specialist principal în domeniul tineret şi sport

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

S-a desfăşurat finala mică şi cea mare a Turneului Republican de Fotbal "Cupa Guvernului" - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta