Harta site-ului
Ajutor
REZULTATELE VIZITEI DE STUDIU LA CUMPĂNA, JUD.CONSTANŢA
REZULTATELE VIZITEI DE STUDIU LA CUMPĂNA, JUD.CONSTANŢA

    În contextul dezvoltării relaţiilor de cooperare cu asociaţiile autorităţilor locale din alte ţări şi crearea de parteneriate cu autorităţile locale din România, preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI s-a aflat intr-o vizită de studiu la Cumpăna, judeţul Constanţa, în perioada 12-15 septembrie curent, cu ocazia desfăşurării Festivalului Internaţional „Rodul Pămîntului - Zilele Recoltei la Cumpăna”.  
   În cadrul evenimentului s-au petrecut activităţi publice culturale şi de promovare economică precum parada portului popular, parada recoltei, standuri de promovare turistică şi gastronomică, ateliere de gastronomie aplicată, diferite concursuri, reţete inedite, spectacole de muzică uşoară.
 De asemenea au fost organizate întîlniri cu oficialii din cadrul autorităţilor locale, judeţele, autorităţilor centrale din România şi a reprezentanţilor administraţiilor publice locale din Moldova, Turcia, Bulgaria.
     La organizarea festivalului au fost implicate zeci de instituţii publice şi private, care au obţinut aprecierea bine meritată al oaspeţilor festivalului.
    Preşedintele raionului a menţionat, asemenea măsuri contribuie la identificarea programelor şi fondurilor europene pentru investiţii în toate domeniile publice. Datorită acestei întîlniri cu colegii primari şi preşedintele raionului Rîşcani dl Ion Parea la Constanţa, la Festivalului Internaţional „Rodul Pămîntului-Zilele Recoltei la Cumpăna”, ne-a oferit posibilitatea de a ne cunoaşte mai bine şi a stabili relaţii de colaborare mai trainice.
     Totodată dlui a mulţumit dnei Mariana Gîju - Primar de Cumpăna şi colegilor săi pentru o primire minunată.  

 

                                                                                                                                               Ana Berzan,

specialist superior în relaţii cu publicul

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

REZULTATELE VIZITEI DE STUDIU LA CUMPĂNA, JUD.CONSTANŢA - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta