Harta site-ului
Ajutor
Rezultatele elevilor la olimpiada raională sunt apreciate
Rezultatele elevilor la olimpiada raională sunt apreciate

Concursurile şcolare sunt un bun prilej de a aprecia bunul merit educaţional atât al elevilor, cât şi al cadrelor didactice. În anul de studii 2018 - 2019 au participat la concursul şcolar pe disciplinele de studii elevi din toate 15 instituţii preuniversitare din raion. În total au participat la concurs 329 de elevi şi au obţinut diplome de gradul I 38 de elevi, diplome de gradul II - 46 de elevi, diplome de gradul III - 48 de participanţi şi e de menţionat şi faptul că 64 de elevi au obţinut menţiuni, adică locul IV. 
Totodată, elevii care nu au fost de acord cu rezultatul obținut, au putut contesta punctajul acordat. Astfel, 3 elevi au depus cereri pentru contestarea rezultatelor 1 elev din gimnaziul Roghi la disciplina şcolară Istoria românilor şi universalăși 2 elevi din L.T. "Mihai Eminescu" Dubăsari la chimie şi limba engleză. Comisiile de contestare în urma examinării repetate a lucrărilor au decis ca  la disciplinele şcolare Chimia şi Istoria românilor şi universală să modifice clasamentul, iar la Limba engleză rezultatul nu va suferi careva schimbări.
La data de 02 aprilie 2019, elevii din instituţiile preuniversitare (platoul Ustia) au fost apreciaţi conform rezultatelor obţinute la Olimpiada școlară raională, care s-a desfăşurat în perioada 01 - 10 februarie a.c.
Elevii care s-au clasat pe locurile de frunte la concursul şcolar la disciplinele de studii și-au ridicat diplomele de merit şi primele băneşti conform nominalizărilor obţinute. Elevii care au obţinut diplome de gradul I au beneficiat de prime băneşti de 120 de lei, gradul II - 100 de lei şi gradul III - 50 de lei.
În aşa fel, toţi elevii din raion sunt motivaţi de a tinde spre noi rezultate şi de a reprezenta frumoasa imagine a instituţiei în care se instruiesc. 
Violeta TOLSTENCO, șef Secţie politici educaţionale şi management economic

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Rezultatele elevilor la olimpiada raională sunt apreciate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta