Harta site-ului
Ajutor
Rezultatele contestaţiilor nu au bucurat aşteptările absolvenţilor...
Rezultatele contestaţiilor nu au bucurat aşteptările absolvenţilor...

   Din 170 de teste din centrul de BAC  LT „Mihai Eminescu” depuse pentru contestare s-au mărit notele la 24 de candidaţi. Din cei 170 de candidaţi  17 au obţinut note negative şi s-au mărit notele de le 4 la 5 doar la 2 candidaţi, restul notelor au rămas neschimbate.
   În  centrul de BAC   Pîrîta din 102 candidaţi ce au sperat la o notă mai mare 30 au obţinut note negative în sesiunea de bază şi doar 5 candidaţi s-au bucurat de cîte o notă pozitivă s-a mai mărit puţin nota unui candidat, dar e tot negativă. Şi, în fine, doar 16 candidaţi din Centrul de BAC Pîrîta s-au bucurat de cîte o notă mai mare.
   În Centrul de BAC  gimnaziul Marcăuţi din 72 de teste depuse pentru reevaluare s-au schimbat notele doar la 4 candidaţi, dar din 7 note negative , doar la un candidat s-a schimbat nota, dar nimic îmbucurător de la 3 la 4.
    Rezultatele sesiunii 2013 nu sunt dinre cele dorite, fapt ce va pune pe gînduri mulţi liceeni din clasele anterioare, cît încă nu e tîrzii să înveţe!
DÎTS Dubăsari
      Întreaga republică e în aşteptarea rezultatelor  finale la examenele de absolvire a liceului, raionul Dubăsari nu e o excepţie. Fiecre candidat  ce şi-a văzut rezultatul muncii din 12 ani de şcoală, dintre care  3 ani  de liceu, evident,  că doreşte o notă mai mare,  care l-ar favoriza la admiterea la facultate.  În ciuda tuturor restricţiilor din sesiunea 2013, 344 de candidaţi au depus ceri pentru a li se reevalua testele de BAC dinre care: 170 din centrul de BAC LT „Mihai Eminescu”, 102 din centrul de BAC  gimnaziul Pîrîta şi 72 din centrul de BAC  gimnaziul Marcăuţi.

DÎTS Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Rezultatele contestaţiilor nu au bucurat aşteptările absolvenţilor... - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta