Harta site-ului
Ajutor
Rezidentii IP “IARD” instruiti in arta de a vinde
Rezidentii IP “IARD” instruiti in arta de a vinde

   La data de  26.08.2014, ora 14:00, in incinta IP “Incubatorul    de  Afaceri Dubasari” a fost organizat de catre  JCI Moldova    (Junior  Chamber International (JCI) este o federaţie    mondială de tineri  lideri și antreprenori, ce are ca scop    implicarea activă a tinerilor în  viața economică, politică și    socială a comunităţiilor ) un seminar cu tematica  ,,Vinzarile  – cheia succesului intr-o companie”. La seminar au fost invitati rezidentii incubatorului de afaceri, agentii economici locali, precum si alte persoane    interesate in domeniu. In calitate de formator a participat Dl.Veceslav Bogdanov. Cu o experiență de peste douăzeci de ani in  domeniul vânzărilor, Dl.Bogdanov  este  fondatorul companiei “MAESTRU ÎN VÎNZĂRI”,  activind atât în calitate de director, cât și de trainer în vînzări. Scopul seminarului a fost de a antrena participantii si a-i pregati în arta de a vinde. Rezidentii au fost instruiti  cum să identifice obstacolele ce pot apărea în procesul de  obţinere a rezultatelor mari în vânzări şi cum  sa delimiteze soluţii rezonabile pentru a le depăşi.              

 “ Multi antreprenori viseaza sa nu faca nici un fel de reduceri, vinzind in acelas timp scump. Oameni, sunt gata sa achite mai  mult pentru ceea ce considera ei foarte bun si calitativ. Dar cum e posibil de identificat acest segment tinta a potentialilor clienti” ? acestea sunt doar citeva din aspectele abordate in timpul seminarului. 

   “Vindeti-va calitatile distinctive. Explicati ca produsul sau serviciul DVS. este mai scump pentru ca DVS. lucrati calitativ si folositi mai mult timp pentru  a crea cel mai inalt produs, iar concurentii DVS. la acest aspect economisesc ”, spune Dl.Bogdanov.

 La finele seminarului, cu un anunt  important a intervenit si D-ra  Ilievici Ana,  specialist principal în probleme de antreprenoriat din cadrul Consiliului raional Dubasari, in privinta desfasurarii concursului "Cel mai bun antreprenor”. Doritorii de a participa la concursul nominalizat pot să depună documentele de participare la Direcţia Dezvoltare Economică, Investiţii  şi Relaţii Transfrontaliere din cadrul Consiliului Raional pînă pe data de 01.09.2014. Telefonul de contact: 024844746 sau email: economcrd@yahoo.com

Se aduc multumiri organizatorilor si tuturor participantilor. Speram ca cunostintele obtinute in timpul instruirii vor contribui la cresterea culturii vînzărilor în Republica Modova şi peste hotarele ei, generind bucuria şi plăcerea de la lucru vînzătorilor şi conducătorilor.

                                                 Administrator  IP “IARD”              Eugenia Nirca

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Rezidentii IP “IARD” instruiti in arta de a vinde - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta