Harta site-ului
Ajutor
Revelionul sărbătorit în s. Coşniţa
Revelionul sărbătorit în s. Coşniţa

Data de 31 decembrie este una marcantă pentru fiecare dintre noi, este seara în care bate elogiul trecerii dintre ani. Clinchetele de clopoţei ce prevestesc venirea noului an au sunat şi în s. Coşniţa în cadrul seratei organizate de către Casa de cultură raională în colaborare cu Direcţia cultură şi turism şi Centrul multifuncţional pentru copii şi tineret.

Atmosfera de sărbătoare a fost încinsă de un program vast de numere artistice, dans, poezie, jocuri distractive, concursuri care i-au implicat nu doar pe cei mici dar şi părinţii acestora.

Deasemenea, ceea ce au făcut seara specială şi cu adevărat de sărbătoare au fost colindele şi urăturile, care prin magia lor au trezit zîmbete şi voie bună. Cu un buchet de melodii au venit la manifestaţie Şcoala de arte Coşniţa, Nicoleta Ilin şi Sergiu Cibuc locuitori ai s. Coşniţa.

Sincere mulţumiri aducem Consiliului raional Dubăsari în persoana d-lui Grigore Policinschi, preşedintele raionului, care mereu este alături de tineri, şi de cetăţenii raionului  şi fără de care sărbătoarea nu ar fi fost completă, tuturor celor care s-au implicat la organizarea evenimentului dat.

Elena Bratu, director adjunct Casa  raională de cultură.


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Revelionul sărbătorit în s. Coşniţa - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta