Harta site-ului
Ajutor
Reprezentanţii APL vor elabora un Plan de susţinere a comunităţilor locale din stînga Nistrului
Reprezentanţii APL vor elabora un Plan de susţinere a comunităţilor locale din stînga Nistrului

În scopul identificării problemelor cu care se confruntă comunităţile locale din stînga Nistrului şi susţinerii acestora, conducătorii administraţiilor publice locale din această regiune s-au întrunit pentru două zile (18-19 iulie) la o masă rotundă organizată de Congresul Autorităţilor Locale din Moldova, în or. Costeşti, Ialoveni. Genericul întrunirii este „Elaborarea unui plan de susţinere a comunităţilor din stînga Nistrului. Viziunea Administraţiei Publice Locale”, şi este organizată în cadrul proiectului „Construirea încrederii între ambele maluri ale rîului Nistru – pregătirea profesională a experţilor în politici publice de pe ambele maluri ale Nistrului”.
Preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI, de asemenea, a participat la această întrunire, fiind însoţit de preşedintele Comisiei de specialitate pentru problemele administrative, buget şi finanţe dl Vasile BĂTRÎNCEA, şefa Direcţiei dezvoltare economică, investiţii şi relaţii transfrontaliere dna Lilia CAZAC şi un grup de primari din raion.
În cadrul evenimentului urmează să fie identificate problemele cu care se confruntă comunităţile locale din stînga Nistrului în diverse domenii – economic, juridic, social, etc. – în modul în care aceste probleme sunt percepute de către reprezentanţii din administraţia publică locală (preşedinte, primari, consilieri, etc.).
Ulterior, după generalizarea tuturor problemelor identificate, va fi elaborat un plan de acţiuni concrete pentru susţinerea comunităţilor locale din stînga Nistrului. De asemenea, în cadrul discuţiilor tematice urmează să fie identificaţi potenţialii factori, care pot fi implicaţi în planul respectiv.

Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Reprezentanţii APL vor elabora un Plan de susţinere a comunităţilor locale din stînga Nistrului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta