Harta site-ului
Ajutor
Renovarea instituțiilor de învățământ o prioritate pentru Conducerea raionului Dubăsari
Renovarea instituțiilor de învățământ o prioritate pentru Conducerea raionului Dubăsari

La data de 13.08.2019, Vicepreședintele raionului Dubăsari domnul Valerie Sandul şi reprezentanţii Direcţiei construcţii, gospodărie comunală şi dezvoltarea teritoriului (DCGCDT): doamna Z Sîriţanu, domnul Gh. Morarenco şi Iurie Isacov au întreprins o vizită de lucru în satul Cocieri. Scopul vizitei date a constat în monitorizarea executării lucrărilor de reparație la  obiectul: ,,Reparația capitală a sălii de festivităţi a Liceului teoretic ,,Vlad Ioviţă” din comuna Cocieri raionul Dubăsari”. Colaboratorii Consiliului Dubăsari, s-au întâlnit cu Roşca Tatiana, directorul liceului, Eugeniu Bargan diriginte de şantier S.R.L ,,Eternconstruct” antreprenor şi V. Miţcul director S.R.L. ,,Contavo Com” antreprenor.
În cadrul discuţiilor au fost abordate mai multe  probleme cu care se confruntă antreprenorii în procesul implementării proiectului sus-menționat.                                                                                                                                                
Una din problemele principale este executarea devizului de cheltueli pentru lucrări  neprevăzute în caietul de sarcini ce ţine de termoizolarea pardoselelor şi schimbarea tâmplăriei interioare.
În urma întrunirii s-a decis ca de către specialiştii DCGCDT de comun cu antreprenorii să fie elaborat actul de constatare a lucrărilor adăugătoare şi devizele de cheltuieli de includere şi excludere, care urmează să fie înaintat către Consiliul raional Dubasari pentru finanţare.
Iurie ISACOV, specialist principal în construcţii

 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Renovarea instituțiilor de învățământ o prioritate pentru Conducerea raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta