Harta site-ului
Ajutor
Relaţiile de colaborare ale Consiliului raional Dubăsari cu A.O. “HOMECARE”, în ascensiune
Relaţiile de colaborare ale Consiliului raional Dubăsari cu A.O. “HOMECARE”, în ascensiune

Aspecte ale conlucrării între angajaţii Centrului Medico-Social “Hippocrates” şi APL din satul Doroţcaia şi APL nivelul II, cât şi posibilităţile de consolidare a dialogului între aceştea, au fost puse în discuţie, astăzi 23 februarie,  în timpul întrevederii Preşedintelui raionului Dubăsari Grigore Policinschi cu Tamara Adaşan, Director A.O. “Homecare”.
Asociaţia Obştească "HOMECARE" oferă o gamă largă de servicii medico-sociale atât la domiciliu cât şi în cadrul centrului “Hippocrates”, satul Doroţcaia, raionul Dubăsari.
Astfel, părţile au constatat că relaţiile de colaborare se află în ascensiune, iar dialogul bilateral este unul foarte bun. În context, Preşedintele raionului a menţionat importanţa susţinerii cetăţenilor care sunt într-o situaţie defavorizată, contribuirea la dezvoltarea şi îmbunătăţirea vieţii persoanelor vârstnice şi cu dizabilităţi, sprijinul pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire medico- socială la domiciliu.
“Vreau să apreciez efortul dumneavoastră personal pentru a menţine şi în continuare activitatea acestui centru” a subliniat dnl Grigore Policinschi. La rândul său, dna Tamara Adaşan a ţinut să aducă la cunoştinţă performanţele personalului din cadrul acestei instituţii, specialişti care pe parcurs au fost instruiţi la cel mai înnalt nivel şi care fac faţă la orice serviciu medical prestat pacienţilor.
Domnul Preşedinte a venit cu unele propuneri pentru activitatea cât mai eficientă a acestei instituţii, prestarea cât a serviciilor medicale, atât şi unele ce ţin de deservirea pacienţilor în domeniul de igienă personală. 
În prezent, dezvoltarea serviciilor de îngrijire la domiciliu în satul Doroţcaia, se realizează în colaborare cu I.M.S.P. Centrul de Sănătate Dubăsari şi Consiliul raional Dubăsari, cu suportul financiar Caritas Republica Cehă. Toate serviciile sunt acordate gratuit la indicaţia strict a medicului.
 
 
Tatiana GHERB,
administrator principal baza de date

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Relaţiile de colaborare ale Consiliului raional Dubăsari cu A.O. “HOMECARE”, în ascensiune - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta