Harta site-ului
Ajutor
Regulamentul de subvenţionare a sectorului agrar pentru anul 2014 discutat cu producătorii din raionul Dubăsari
Regulamentul de subvenţionare a sectorului agrar pentru anul 2014 discutat cu producătorii din raionul Dubăsari

În incinta Consiliului raional Dubăsari, pe data de 24 februarie curent, a avut loc seminarul de propagare a măsurilor de subvenţionare, inscrise în Regulament pentru anul în curs. În aşa fel am avut ca oaspeţi dl Viorel Guţu, viceministrul agriculturii (MAIA),  dl Nicolae Ciubuc, vicedirectorul Agenţiei de Intervenţii şi Plăţi pentru Agricultură (AIPA) şi producătorii agricoli din raionul Dubăsari. În cadrul seminarului dat reprezentanţii administraţiei centrale au adus la cunoştinţă participanţilor principalele politici ale statului în domeniul agrar şi măsurile de subvenţionare în anul 2014. Regulamentul pentru anul 2014, aprobat pe data de 12.02.2014, după conţinut, este o modificare a Regulamentului pentru anul precedent, acesta suferind schimbări neesenţiale, în partea ce ţine de unele sume şi cote procentuale.
   Îndată după publicarea oficială a Regulamentului dat vom reveni cu concretizările de rigoare, ceea ce ţine de modificările operate la acesta şi a face comparaţie cu prevederile pentru anul 2013.

Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Regulamentul de subvenţionare a sectorului agrar pentru anul 2014 discutat cu producătorii din raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta