Harta site-ului
Ajutor
Reforme în procesul de executare a bugetului, evidența contabilă și raportare
Reforme în procesul de executare a bugetului, evidența contabilă și raportare

Pe data de 25.01.2019, de către Direcţia economie, buget și finanțe Dubăsari, a fost organizat un curs de instruire cu contabilii-şefi din cadrul primăriilor şi instituţiilor bugetare subordonate Consiliului raional Dubăsari, la care s-au discutat mai multe probleme ce țin de reformele efectuate în procesul de executare a bugetului, activității în domeniul contabilităţii și a raportării. Subiectul principal al şedinţei în cauză a fost famializarea contabililor-şefi din raion cu particularitățile de întocmire și prezentare a rapoartelor financiare ale autorităților publice locale/instituțiilor bugetare pentru anul 2018.
S-a atras o deosebită atenție la termenii de prezentare a rapoartelor stabiliți de către Ministerul de Finanțe. Totodată, au fost aduse la cunoștință și explicate diferite particularități privind implimentarea Legii nr.270/2018 privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar. Participanții prezenți la ședință au fost activi adresând întrebări privind implimentarea de mai departe a reformelor inițiate de către autoritățile centrale.
De către angajații direcției s-au oferit informațiile de rigoare la moment, de asemenea se va oferi suportul metodologic la acele întrebări care vor apărea pe parcurs cu implicarea tuturor factorilor de decizie privind rezolvarea lor.
Ghenadie VERLAN, Contabil-șef DEBF 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Reforme în procesul de executare a bugetului, evidența contabilă și raportare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta