Harta site-ului
Ajutor
Recomandări în scopul evitării toxiinfecțiilor
Recomandări în scopul evitării toxiinfecțiilor

În scopul prevenirii și evitării apariției toxiinfecțiilor alimentare în unitățile de alimentație publice – săli de festivități, în cadrul cărora se organizează diverse ceremonii, evenimente și manifestații speciale în deosebi balul de absolvire,  Direcția raională pentru siguranța alimentelor Dubăsari intervine cu prezentele recomandări pentru consumatorii ce vor arenda sălile de festivități pentru petrecerea balului de absolvire.
Persoanele care intenționează să petreacă  ceremonii, evenimente și manifestații speciale în deosebi balul de absolvire, se recomandă  arendarea  sălilor de festivități numai care sunt înregistrate oficial la DRSA Dubăsari.
Consumatorii au dreptul de a cere de la administrator actele ce ar demonstra înregistrarea oficială cu dreptul de a activa legitim și totodată, prezentarea certificatelor de conformitate la produsele alimentare necesare pentru prepararea bucatelor solicitate.
În cazuri de neconformitate sau nerespectarea a careva cerințe din partea administratorului sălilor de festivități, puteți apela la specialiștii din cadrul DRSA Dubăsari pentru obținerea consultațiilor necesare sau primirea reclamațiilor, petițiilor  la telefoanele de contact:
Șef serviciu Coca Fiodor—tel: 076780402
Inspector superior Malanciuc Ion—tel: 076780405
 
Direcția raională pentru siguranța alimentelor Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Recomandări în scopul evitării toxiinfecțiilor - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta