Harta site-ului
Ajutor
Raionul Dubăsari s-a întâlnit cu Raionul Telenești la un meci de fotbal în cadrul Cupei republicane între amatori
Raionul Dubăsari s-a întâlnit cu Raionul Telenești la un meci de fotbal în cadrul Cupei republicane între amatori

Federația Moldovenească de Fotbal a organizat Cupa republicană între amatori la fotbal.
În acest sens, la data de 2 mai curent, pe stadionul de la Coșnița s-au întâlnit echipele de amatori la fotbal din Raioanele Dubăsari și Telenești.  
Meciurile sunt organizate cu scopul pentru a selecta echipa câștigătoare ce va reprezenta Republica Moldova la Cupa UEFA între amatori, ce se va desfășura în Italia.
Printre suporterii echipei raionului Dubăsari au fost dl Grigore POLICINSCHI, Președintele raionului Dubăsari, dl Valeriu SANDU, vicepreședintele raionului, Sergiu GRIGORIEV, secretarul Consiliului raional, președintele Asociației raionale de fotbal, colaboratori ai Consiliului raional  Dubăsari cât și cetățeni din raioanele implicate în meci.
Cu părere de rău, jocurile s-au finisat cu scorul de 3:0 în favoarea echipei raionului Telenești, însă echipa raionului Dubăsari are șanse de a demonstra joc frumos și câștig, pe data de 9 mai, când se vor deplasa la Telenești pentru a juca returul meciului. Le dorim succese și victorie.
Marina LUPAȘCO,
șef Serviciu informare și transparență

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Raionul Dubăsari s-a întâlnit cu Raionul Telenești la un meci de fotbal în cadrul Cupei republicane între amatori - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta