Harta site-ului
Ajutor
Raionul Dubăsari învingător la Cupa tricolorului – CALM!
Raionul Dubăsari învingător la Cupa tricolorului – CALM!

Ziua de 27 aprilie, este ziua când întreaga Republica Moldova onorează drapelul de stat. În acest sens, Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM),  în perioada 27-29 aprilie  curent, a organizat turneul național la mini-fotbal și volei – CUPA TRICOLORULUI!
Turneul, dedicat Zilei Naționale a Drapelului de Stat  a Republicii Moldova, s-a desfășurat în incinta Centrului de Agrement "Cristiano", localitatea Slobozia Dușca, raionul Criuleni.
Echipa raionului Dubăsari, compusă din Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI, primarii localităților Molovata și Coșnița, dnii Igor BRÎNZA, Alexei GAFELI, colaboratori din cadrul Consiliului raional Dubăsari, consilieri raionali dnii Pavel RUSU și Valeriu DRIGA, cât și primarii satelor din regiunea transnistreană Țîbulăuca și Crasnîi Vinogradari, în urma jocurilor desfășurate pe parcursul zilei de 28 aprilie, a ocupat locul I, la volei.
,,Chiar dacă soarele a fost fierbinte, spiritul de prietenie, de dragoste pentru țară și Drapelul de Stat au predominat asupra spiritului de competiție. Mulțumesc colegilor pentru participare și rezistență!!! Bravo tuturor participanților, noi toți am câștigat, chiar și cu riscul de a ne arde puternic de tot la soarele nemilos!!” a conchis dl Grigore POLICINSCHI.
Ziua a sfârșit cu decernarea echipelor câștigătoare, cu cupe, diplome și medalii, cât și cu menționarea celor mai buni dintre cei mai buni, ca ,,Simpatia publicului”, care i-a revenit dnei Silvia MANOLII, ,,Cel mai bun jucător Fairplay” i-a revenit dlui Valeriu DRIGA și ,,Maestru al voleiului”, dlui Mihai IAVIȚA.
La competiție au participat conducători locali din toate colțurile țării, inclusiv din Regiunea Transnistreană, din Găgăuzia, Chișinău, Ministerul Afacerilor Interne al R. M.
De remarcat este faptul că în regulamentul de desfășurare a Campionatului dat a fost inclusă o condiție, ca în componența echipei 1/3 să fie de gen opus.
Pentru turneul la minifotbal, o condiție obligatorie, ca în timpul jocului în componența echipei de pe teren să fie prezenți reprezentanți ai ambelor genuri (cel puțin 1 din genul opus), fapt respectat doar de echipa Raionului Dubăsari. Totodată, pentru turneul la volei, reprezentativitatea gender nu trebuie să fie mai mică decât 1/3 din cei aflați pe teren (cel puțin 2 persoane de gen opus), de asemenea, condiție respectată doar de Raionul Dubăsari și CALM.
Marina LUPAȘCO,
șef Serviciu informare și transparență

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Raionul Dubăsari învingător la Cupa tricolorului – CALM! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta