Harta site-ului
Ajutor
Raionul Dubăsari are oameni gospodari
Raionul Dubăsari are oameni gospodari

„Îmi doresc prosperitate şi să realizăm noi moldovenii, că suntem stăpîni în ţara noastră. Să demonstrăm că suntem un popor nu numai harnic, dar şi dîrz, în stare să producem produse competitive pe care să le promovăm pe piaţa naţională şi internaţională ”, astfel de aspiraţii are dl Valeriu Papuc, antreprenor în s. Pîrîta. Vizita mea la întreprinderea corporativă de familie „Aliment-Ulei” mi-a lăsat amintiri plăcute. Raionul Dubăsari are cu ce se mîndri, găzduieşte un om cu o tărie de caracter de invidiat, o ardoare de muncă şi idei din cele mai inovatoare. Micul „oraşel al industriei alimentare” aflat la marginea s. Pîrîta  are o brutărie, uleiniţă şi o moară.  Deşi sunt pe piaţă de jumate de an produsele firmei au o cerere mare pe piața din Republica Moldova, România şi ţările CSI. Calitatea produselor livrate este garantată de  utilizarea combinată a tehnologiilor avansate şi a metodelor vechi tradiţionale, pentru producerea de ulei de floarea soarelui, ulei de nucă, dovleac, semințe de stugure, germeni de porumb, fructe de cătină albă şi făină. Produsele au certificate de conformitate şi autorizaţie de utilizare a SNC din Republica Moldova. Anume datorită acestora  SRL” Aliment-Ulei” a ocupat primul loc la expoziţia "Farmer”, sunt nominalizaţi şi premiaţi cu diplome şi premii: ca cel mai bun antreprenor, cea mai bună întreprindere familiar corporativă, cele mai innovative şi sănătoase produse în alimentare etc.
„Toată atenţia noastră se concentrează pe acoperirea necesităților consumatorului.Secretul succesului nostru este satisfacerea deplină a clienţilor noştri, abordarea individuală a fiecărui client, atitudinea conştiincioasă față de parteneri.”a menţionat dl Valeriu Papuc.
Ramura principală a "Aliment Ulei” este producţia de uleiuri vegetale de înaltă calitate sub mărcile "Lacrima de Aur” şi "Auriu”, făcut din cele mai bune seminţe de floarea-soarelui, porumb, dovleac, strugure,cătină albă şi nuci. Anume acest asortiment are  efecte terapeutice, o doză maxima de vitamine, contribuie la stoparea procesului de îmbătrînire al organismului.
Un alt serviciu prestat de SRL "Aliment-Ulei” sunt produsele de panificaţie: pîine, colaci, lavaș armenesc, matnacaș. Am avut onoarea să urmăresc întregul proces de fabricare a lavaşului armenesc. Schimbul I în frunte cu dna Maria Moiseeva, şef al schimbului,  lucrau ca albinuţele, zilnic  cele două schimburi coc circa 4000  bucăţi de lavas armenesc. Ambalarea de asemenea se face pe loc.” Orice doritor poate să procure chiar de la brutărie lavas, pîine, colăcei, astfel scapă de povara  dublă financiară  adăugată de magazine la fiecare produs” a povestit dna Moiseeva.   Dl Valeriu Papuc  nu stă niciodată în  loc, acuma este în căutarea unor noi pieţi de desfacere. " Deasemenea SRL "Aliment –Ulei ”  are nevoie de angajaţi, oameni dornici de a lucra conştiincios în producerea uleiului vegetal, sudor, mecanici, prelucrarea aluatului. Noi suntem gata să îi învăţăm în schimbul îndeplinirii meseriei cinstit” a declarant antreprenorul.  La întrebarea mea cum reuşeşte să activeze în condiţiile grele de astăzi,dl Valeriu  mi-a răspuns ferm " Îmi iubesc patria şi vreau să activez aici, de aceea sunt pregătit să înfrunt toate piedicile. Cu părere de rău , regret că sistema care există de încurajare a business-ului nu este eficientă, dar datorită dorinţei insistente , a capacităţilor  intelectuale şi multă muncă se poate reuşi. ” Pentru detalii despre serviciile prestate şi gama de produse puteţi accesa pagina web a companiei: www.ulei.md

                                                                                                           Natalia Ivanov, şef redactor

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Raionul Dubăsari are oameni gospodari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta