Harta site-ului
Ajutor
Protecţia sănătăţii copilului şi promovarea uni mod sănătos de viaţă.
Protecţia sănătăţii copilului şi promovarea uni mod sănătos de viaţă.

Miercuri, 7 decembrie, în L.T. „Ion Creangă” a avut loc seminarul privind „ Protecţia  sănătăţii copilului şi promovarea unui mod sănătos de viaţă” la care au participat dna Jimbei M., vicepreşedintele raionului Dubăsari, Vinari Aurica, medic de familie CS Coşniţa, Chetruşca S., inspector superior al grupului de minori CPR Dubăsari, Isaicul Sv., metodist – coordonator DGÎTS, elevii  din cl. a VIII – XII-a.

Problema dată a fost şi este în vizorul DGÎTS şi a Consiliului raional. Astfel prin dispoziţia comisiei de specialitate privind drepturile

copiilor, preşedinte Jimbei M. a fost iniţiat acest seminar  în cadrul căruia elevii au fost familiarizaţi cu daunele provocate de fumat, băuturi alcoolice şi droguri, cu consecinţele devastatoare la care duc aceste vicii.  

   Promovarea modului sănătos de viaţă trebuie cultivat mai întîi în familie, deoarece ea este prima şcoală de educaţie a copilului, dar în condiţiile actuale nu toţi părinţii, cu părere de rău, fac faţă îndatoririlor lor, cauzele principale fiind nu numai pregătirea insuficientă şi lipsa cunoştinţelor, dar şi starea materială grea legată de situaţia economică dificilă şi plecarea părinţilor peste hotarele ţării. 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Protecţia sănătăţii copilului şi promovarea uni mod sănătos de viaţă. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta