Harta site-ului
Ajutor
Protecţia plantelor de boli şi vătămători
Protecţia plantelor de boli şi vătămători

La data de 07.02.2018, în incinta Institutului Muncii de către Compania ,,BIO-PROTECT, cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate, a fost organizat un seminar regional cu genericul “Protecţia plantelor de boli şi vătămători”, de comun cu agenții economici din Republica Moldova, care colaborează cu compania dată pe parcursul a mai multor ani, circa 1700 de agenţi economici.
Specialistul principal dl Andrei Ţurcan, a adus la cunoştinţă despre rezultatele obţinute pe parcursul anului 2017 în pomicultură, viticultură, la păioasă și tutun, unde una din cele mai bune gospodării cu rezultate remarcabile de 35-38 t/ha la livada intensivă de mere a fost prezentată SRL ,,MONSTERAX-GSG" conducător dl S. Grîjancovschii şi agronomul gospodăriei date dl Danilov Petru.
Pentru obținerea rezultatelor bune în pomicultură este necesar de 10-14 lucrări de protecție contra bolilor și dăunatorilor, fertilizare, irigare, unde cheltuielile ajung de la 1000 eur/ha.
Dl Chiril Cosodurov, specialist din Federaţia Rusă a prezentat Compania ,,FOS-Agro" care produce și comercializează îngrășăminte minerale.
Dl Nicolai Schițco, a prezentat Compania ,,SAATEN-Union" care produce și comercializează material semincier de grâu, orz și orzoaică de primăvară, porumb boabe și siloz, mazăre de primăvară.
La seminar au participat conducători ai gospodăriilor agricole din raion dl S. Țîgulea, V. Cibuc N. Bologan, B.Ţurcan, P. Danilov, agronom SRL “Monsterax”, N Bulat specialist principal DAC. Toți participanții au rămas mulțumiți de organizarea și petrecerea la nivel a seminarului petrecut.
 
 
Nicolae BULAT, specialist principal DAC

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Protecţia plantelor de boli şi vătămători - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta