Harta site-ului
Ajutor
PROPUNERI LA MECANIZMUL DE ACCES LIBER.
PROPUNERI LA MECANIZMUL DE ACCES LIBER.

Întru actualizarea certificatelor de înregistrare temporară,  eliberate de administraţia or. Dubăsari, privitor la accesul liber în prelucrarea terenurilor agricole amplasate după traseul „Tiraspol- Dubăsari- Rîbniţa, care au fost eliberate în anul 2006, conform înţelegerilor dintre părţi, actualmente a parvenit necesitatea de actualizare a acestor certificate, în urma migraţiei deţinătorilor de teren agricol de la un agent economic la altul.
În şedinţa întrunită pe data de 13.09.2013, cu primarii localităţilor, agenţilor economici, precum şi a deţinătorilor individuali din partea stîngă a Nistrului, prezidată de vicepreşedintele raionului, d-na Raisa Spinovschi, au fost discutate propunerile ce privesc simplificarea procedurii  obţinerii a certificatului de înregistrare temporar,  pentru  prezentarea ulterioară grupului de lucru, care va lua decizia finală, întru  eliberarea acestor certificate actualizate. 
S-a decis că de pe data de 16.09.2013, vor fi prezentate documentele necesare, conform Mecanizmului stipulat, întru obţinerea acestor certificate de durată  lungă, pînă la 5 ani, cu modificările în fiecare an, după necesitate.

                                     Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

PROPUNERI LA MECANIZMUL DE ACCES LIBER. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta