Harta site-ului
Ajutor
Propuneri de proiect pentru prelucrarea/comercializarea produselor ecologice
Propuneri de proiect pentru prelucrarea/comercializarea produselor ecologice

People in Need (PIN), este o organizaţie non guvernamentală, non profit din Cehia cu reprezentanță în Moldova ce implementează proiectul ” Suport în Agricultura Organică în Moldova” cu suportul financiar al USAID.

PIN anunță un tender pentru gospodăriile agricole, producători de produse ecologice, asociații, cooperative sau grupuri de fermieri (cel puțin 50% din produce trebuie să fie certificate ecologic sau să fie în proces de conversiune) care intenționează să creeze:

Un punct de comercializare a produselor ecologice autohtone, care să ofere diverse produse alimentare din gospodăria proprie sau de la mai mulți producători autohtoni sau Mini unitate de prelucrare a produselor ecologice sau Depozit pentru fructe/legume sau Orice altă idee inovativă în agricultura ecologică, dar nu activități ce țin de producere.

Candidații eligibili: gospodăriile agricole particulare, alte entități legale pregătite să inițieze noi activități și capabile să vină cu contribuție financiară personală.

Mărimea Grantului: PIN oferă pînă la 40 000 MDL pentru proiect și contribuția aplicantului nu poate fi mai mica decît acesta sumă.

Criterii de selecție: Selectarea se va efectua ținînd cont de structura propunerii de proiect și de fezabilitatea acesteia; contribuția financiară a aplicantului și durabilitatea financiară a proiectului; capacitățile organizaționale și angajamentele aplicantului.

Metoda de plată: Banii vor fi transferați beneficiarului în baza unui acord comun în care vor fi stipulate obligațiile beneficiarului și vor fi transferați după ce beneficiarul va demonstra utilizarea contribuției sale.

Termen limită pentru primirea aplicațiilor: 1 iulie 2014. Propunerile vor fi expediate prin e-mail coordonatorului de proiect Angela Turuta la adresa angela.turuta@peopleinneed.cz sau pe hîrtie la adresa str. Vasile Alecsandi 90/1, et.3. Toate întrebările referitoare la criteriile de selectare sau alte aspecte ale acestui anunț vor fi adresate la aceeași adresă pînă pe data de 25 iunie. Formularele pot fi completate fie în Engleză, Română sau Rusă. Propunerile vor fi examinate și rezultatele vor fi anunțate pînă pe 25 iulie 2014.

Plîngerile, comentariile sau solicitările de clarificări pot fi adresate la PIN, Șefului Misiunii în Republica Moldova, Bartek Tomalik la adresa: bartek.tomalik@peopleinneed.cz

Formular de Aplicare va cuprinde următoarele:

  • Denumirea gospodăriei:
  • Conducătorul gospodăriei:
  • Date de contact: Adresa; Număr de telefon; e-mail și pagina de internet (dacă există):
  • Statutul legal și data înregistrării:
  • Domeniile de activitate:
  • Numărul de angajați (cu normă deplină/parțial):
  • Un scurt istoric al întreprinderii:
  • Persoana delegată pentru administrarea proiectului:

 

  • Descrierea propunerii de proiect

Prezentați planul de afacere și perioada de timp pentru fiecare activitate planificată. Descrieți investiția; cum activitatea propusă va ajuta la dezvoltarea sectorului ce ține de agricultura ecologică în Moldova. Descrieți durabilitatea financiară a proiectului

  • Bugetul

Enumerați costurile investiției în lei moldovenești. Includeți cheltuielile ce vor fi acoperite din cadrul proiectului PIN pe de o parte și cele ce vor fi susținute direct de către beneficiar, pe de altă parte. Indicați doar costurile de investiții. Cheltuielile curente (salarii, chirie, taxe/servicii comunale) NU vor fi acceptate pentru finanțare.

Documente de suport/adiționale

Împreună cu formularul de aplicare, includeți, vă rug, și următoarele documente:

-         Certificatul de înregistrare al companiei (scanat)

-         Dovadă că există o persoană legala care să acționeze în numele companiei.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Propuneri de proiect pentru prelucrarea/comercializarea produselor ecologice - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta