Harta site-ului
Ajutor
Promovarea producţiei autohtone
Promovarea producţiei autohtone

Miercuri 01.02.2017 a fost dat startul celei  de-a XVI – a ediţii a Expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova” în incinta Centrului Internaţional de Expoziţii „MOLDEXPO” unde participă circa 350 de agenţi economici din  industria alimentară, ramura vitivinicolă, industria mobilei, industria ușoară.
Târgul expozițional este organizat de Camera de Comerț și Industrie, sub patronajul Guvernului și are genericul "Prin calitate spre competitivitate". Expoziţia dată este vizitată de mai multe deligaţii şi oameni de afaceri din Rusia, România, Italia, Belarus, Austria, Ungaria. Cu standuri colective participă majoritatea raioanelor din Republica Moldova.
La ediția din anul curent şi pe parcursul anilor precedenţi, din raionul Dubăsari participă 2 agenţi, SRL “Aliment-Ulei” conducător dl Valerie Papuc şi ÎI “S.Urîtu” conducător dna Nina Urîtu, care au prezentat o gamă largă de produse proprii cum ar fi uleiuri vegetale naturale extrase din seminţe de dovleac, struguri, porumb, miez de nucă ş.a şi seminţe de legume şi zarzavaturi.
După deschiderea oficială şi prezentarea standurilor cu mărfuri a fost petrecut Forumul bilateral moldo-rus, la care au participat reprezentanți ai Autorităților publice centrale și locale, Asociații de business, 22 de reprezentanți ai Camerelor de Comerț din Federația Rusă însoțiți de circa 40 de agenți economici, din partea Consiliului raional Dubăsari au participat dl V.Sandul vicepreşedintele raionului şi dl S.Guvir şef Direcţia agricultură şi cadastru. La fel vor fi petrecute Forume bilaterale Moldova–România, Forumul bilateral Moldova–Belarus şi Forumul bilateral Moldova–Austria.
Obiectivul principal al expoziţiilor petrecute este de a prezenta produsele și serviciile autohtone, a atrage investitori și a-i ajuta pe întreprinzători să își găsească noi parteneri de afaceri atât în țară cât și peste hotare.
Expoziția se desfășoară în perioada 01-05 februarie 2017, la CIE Moldexpo și va putea fi vizitată până duminică, între orele 10.00- 18.00.
 
 

Maria DICUSAR,
şef-adjunc Direcţia agricultură şi cadastru
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Promovarea producţiei autohtone - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta