Harta site-ului
Ajutor
Promovarea imaginii personale – un imperativ al timpului
Promovarea imaginii personale – un imperativ al timpului

La data de 02.09.2019, după careul festiv dedicat Primului sunet în gimnaziul Oxentea, am asistat la o activitate realizată de profesoara Galin Lilia în parteneriat cu diriginții Buzilă Rodica și Leca Valeriu pentru clasele a VIII - a IX-a cu genericul ,,Realizarea personală: promovarea imaginii personale în diverse contexte".
Scopul acestei activități a fost crearea unui climat motivațional pentru învățarea eficientă la elevi prin organizarea unei întâlniri cu persoane-sursă, absolvenți ai gimnaziului, care au deja realizări remarcabile în diverse domenii.
La activitate au participat Leca Anastasia, studentă la Universite de Lorraine, Franța, Tataru Viorel, student al Universității Oxford, Londra, Scaun Valeria, studentă la Liceul Tehnologic din Iași și Alec Edwards, voluntar al Corpului Păcii, SUA, cu studii superioare absolvite în Spania, Israil și masterul în Anglia.
Acești minunați tineri au vorbit despre succesele lor, despre cum s-au acomodat la standardele europene, cum au trecut peste bariele psihologice, cum promovează Republica Moldova în țara unde se află, făcând și niște recomandări elevilor de azi- absolvenților de mâine.
Elevii au fost îndemnați să participe la o gamă largă de activități și experiențe, im­plicându-se în viața școlii și a comunității, dezvoltând, astfel, competențe care să le asigure o viață decentă. Au fost  încurajați să reflecteze asupra experiențelor lor și să recunoască modul în care se dezvoltă personal în diferite con­texte: familial, social, moral și cultural.
Ca un fir roșu a fost ideea că fiecare decide cât de importante și reale pot deveni visele, doar că trebuie de muncit.
 
Svetlana ISAICUL,
Direcția învățământ general

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Promovarea imaginii personale – un imperativ al timpului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta