Harta site-ului
Ajutor
Promovăm locurile pitorești din raionul Dubăsari, votând pentru Molovata la Gala Turismului 2018
Promovăm locurile pitorești din raionul Dubăsari, votând pentru Molovata la Gala Turismului 2018

Gala Turismului Republicii Moldova este un proiect ce își propune să spargă stereotipul despre țara noastră ca fiind un stat unde turismul nu este la el acasă. Aici dezvoltăm și susținem turismul național și alegem cei mai buni reprezentanți ai acestuia. 
La Gala Turismului 2018, pentru titlul de cel mai bun, luptă 400 de participanți. În total 20 de categorii diferite. În fiecare categorie a câte 20 de participanți, însă alegerea celor 10 cei mai aparține fiecăruia dintre noi și juriului.
Printre participanți se regăsește și satul Molovata din raionul Dubăsari, la categoria DESTINAȚII TURISTICE RECOMANDATE TURIȘTILOR STRĂINI.
Pentru a vota Molovata, trebuie doar să apăsați pe butonul ”Votează” de sub logo-ul corespunzător. De la o adresă IP se poate vota o singură dată pe zi(24 ore) gratuit și doar de pe teritoriul Republicii Moldova. Toate voturile de la adrese IP străine, precum și voturile duble sau truncate, nu vor fi acceptate sau vor fi anulate.
De asemenea, dacă doriți cu adevărat să susțineți Molovata, puteți trimite un SMS (la numărul scurt 1031), asigurându-i astfel participantului Molovata 10 voturi. Prin SMS, puteţi vota de 10 ori maxim/per participant, în decurs de 24 ore de la același număr de telefon, (tarif: 10 lei cu TVA inclus).
Notă: Când votaţi prin SMS, scrieţi numele şi prenumele sau denumirea participantului corect Molovata şi fără diacritice!
GRĂBEȘTE-TE SĂ VOTEZI ȘI TU, AU MAI RĂMAS 1 ZILE 08 ORE PÂNĂ LA FINISAREA TELEVOTINGULUI!!!!
Accesează linku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!l 
Marina LUPAȘCO,
șef Serviciu informare și transparență

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Promovăm locurile pitorești din raionul Dubăsari, votând pentru Molovata la Gala Turismului 2018 - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta