Harta site-ului
Ajutor
Proiectul social “Bunicii Grijulii”
Proiectul social “Bunicii Grijulii”

La data de 23 februarie curent, reprezentanții Administrației Publice Locale și anume Președintele raionului Anenii Noi, dl Alexandru Barbaroșie, Președintele raionului Criuleni, dl Veaceslav Burlac, Vicepreședintele raionului Căușeni, dl Serigiu Gogu, Vicepreședintele raionului Ștefan Vodă, dl Vasile Gherman, reprezentantul Consiliului raional Dubăsari, dna Tatiana Iavița, primarii și locuitorii din localitățile raioanelor sus menționate, precum și directorii și profesorii instituțiilor de învățământ, au discutat despre necesitatea, beneficiile și oportunitățile pe care le creează implementarea proiectului “Bunicii Grijulii”. 
Proiectul “Bunicii Grijulii” va oferi oportunitatea pentru părinți de a planifica mai eficient ziua, lăsând copiii sub supravegherea bunicilor grijulii. 
Nu în ultimul rând, pentru bunicii grijulii, această campanile, le va acorda posibilitatea de a beneficia de mai multă comunicare și de a împărtăși tinerei generații înțelepciunea și experiența lor de viață. 
Doritorii care vor să facă parte din echipa „Bunicii Grijulii” pot contacta numerele de telefoane: 060 266 686 sau 060 232 828. 
De asemenea, fiecare cetățean poate face parte din grupul „Bunicii Grijulii” de pe facebook sau să lase un mesaj la adresa electronică: buniciigrijulii@gmail.com.
Nu uitați, copiii sunt tezaurul iar bunicii sunt diamantul acestei națiuni!
Inspectoratul de Poliție Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Proiectul social “Bunicii Grijulii” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta