Harta site-ului
Ajutor
Proiectul realizat la Grădiniţa ,,Lăstăraşii" din Molovata-Nouă susţinut de Asociaţia Obştească Indigo şi finanţat de Asociaţia Monopolska.
Proiectul realizat la Grădiniţa ,,Lăstăraşii" din Molovata-Nouă susţinut de Asociaţia Obştească Indigo şi finanţat de Asociaţia Monopolska.

La data de 8 octombrie 2013, prin intermediul Aociaţiei Obşteşti Indigo coordonatori principali Gafeli Alexei şi Grigoriev Sergiu, a fost realizat proiectul cu titlul,,Casa Poveştilor” aprobat şi susţinut de Asociaţia Monopolska din Polonia pentru Grădiniţa-creşă ,,Lăstăraşii”din localitatea Molovata-Nouă, coordonatorul proiectului Ana Iaviţa.

Implimentarea proiectului dat are menirea de a oferi copiilor de la grădiniţă amenajarea terenului de joacă pentru îmbunătăţirea procesului de educaţie, instruire şi îngrijire a copiilor de vîrstă preşcolară, cît şi pentru activităţile care îi vor ajuta să se dezvolte.

Obiectivele propuse sunt îmbunătăţirea condiţiilor de educaţie a copiilor de vîrstă preşcolară, facilitarea dezvoltării capacităţilor de comunicare la copii, sensibilizarea comunităţii pentru a spori atenţia faţă de copii, dezvoltarea capacităţilor de cooperare, crearea condiţiilor optime pentru activităţile copiilor.

Proiectul  realizat are următoarele  complexe de joacă pentru copii: 2 birouri balansoare pentru copiii, unde pot fi aşezaţi patru copiii concomitentsetul include şi constructor; un scrînceob din plastic cu scaun canat puternic, spetează detaşabilă bară de protecţie; un topogan  pentru copii ,,Draconaş” – setul include topogan din plastic,scăriţă, coş de baschet şi o minge de cauciuc; un scrînceob ,,Draconaş”, 2 balansoare ,,Căţeluş” şi ,,Elefant”, o nisipieră şi o căsuţă din plastic modern unde te poţi ascunde de ploaie şi să-ţi inviţi micii oaspeţi cît şi pentru diverse jocuri dinamice, sportive şi pe roluri.

Amenajarea  terenului de joacă îi va ajuta să devină mai activi, iar interacţiunea dintre ei va fi mai intensă ceea ce sporeşte capacităţile de comunicare şi crează deprinderi de viaţă deosebit de necesare.

Aducem  mulţumiri Preşedintelui Raionului Dubăsari, d-lui Grigore Policinschi, care permanent susţine tinerii din localităţile noastre, Asociaţiei Obşteşti Indigo, dlui Gafeli Alexei şi dlui Grigoriev Sergiu care ne-au ajutat şi susţinut, au fost permanent alături de noi la prezentarea informaţiei despre proiect, la fel le mulţumim Asociaţiei Monopolska din Polonia pentru susţinerea şi finanţarea proiectelor.

Din partea noastră vă dorim sănătate, succes şi sperăm la conlucrare eficientă şi pe viitor.  

                                                                                          Ana Iaviţa,specialist în domeniul

                                                                                                    tineret şi sport pl.Cocieri.

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Proiectul realizat la Grădiniţa ,,Lăstăraşii" din Molovata-Nouă susţinut de Asociaţia Obştească Indigo şi finanţat de Asociaţia Monopolska. - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta