Harta site-ului
Ajutor
Proiectul ”Educație online fără hotare”
Proiectul ”Educație online fără hotare”

Proiectul internațional AISE ”Educație online fără hotare” a fost lansat în octombrie 2020, pentru a oferi posibilitatea de a colabora între instituţiile de învățământ de pe ambele maluri ale Prutului. Liceul nostru a reușit să se integreze la treapta liceală.
  • Participanții:
Glod Oxana, profesoară de limba și literatura română și clasa XI "A" din Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Dubăsari, Republica Moldova.
Angheluș Raluca, profesoară de limba și literatura română și clasa XI din Liceul Tehnologic "Victor Mihailescu Craiu", com. Belceşti, jud. Iaşi, România.
  • Scopul proiectului:
Colaborarea la nivel transnațional, împărtășind și confruntând idei, practici și metode de lucru, producând astfel rezultate tangibile la studiul obiectului de Limba și literatura română cu elevii din clasa XI.
Având perioada de desfășurare – octombrie - decembrie 2020, am purces la realizarea activităților stipulate în calendarul, stabilit de ambele profesoare. Deja s-au desfășurat 2 lecții internaționale (online pentru parteneri), în care a avut loc familiarizarea cu colegii și dezvăluirea unor conținuturi curriculare comune ambelor țări. Captivantă a fost activitatea de astăzi: Gig saw la tema Ceahlăul literaturii române, ce a oferit echipelor posibilitatea de a reflecta tematica prozei sadoveniene. Dirijarea activității elevilor a fost minimală din partea coordonatorilor, atmosfera fiind agreabilă și laborioasă. Astfel, colaborarea în vederea studiilor oferă o oportunitate deosebită și a depășit deja spațiile sălilor de curs.
Oxana GLOD, profesoară de limba şi literatura română,
Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" Dubăsari 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Proiectul ”Educație online fără hotare” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta