Harta site-ului
Ajutor
Proiectul de reparație capitală a gimnaziului din Molovata Nouă monitorizat de finanțatorul ,,Operae Life”
Proiectul de reparație capitală a gimnaziului din Molovata Nouă monitorizat de finanțatorul ,,Operae Life”

Gimnaziul ,,Anatol Codru” din satul Molovata Nouă raionul Dubăsari, este instituția de învățământ unde își fac studiile 150 de copii cu vârsta de 6-15 ani.
Pentru crearea condițiilor bune de educație a acestor copii, în gimnaziul dat se implementează proiectul ,,Reparația capitală a gimnaziului „Anatol Cordu” Molovata Nouă”. Costul proiectului este de 2090,0 mii lei finanțat de organizația non-profit ,,Operae  Life” din regiunea Trento, Italia, cu contribuția Consiliului raional Dubăsari, Biroului Reintegrării și Primăriei Molovata Nouă.
Pentru aprecierea lucrărilor realizate până la moment de către antreprenorul SRL Atractiv Invest, la data de 15 iunie curent, dna Laura BELLAMOLI preşedintele organizației non-profit „Operae Life“, însoțită de 2 specialiști din cadrul organizației, a venit în raionul Dubăsari, în s. Molovata Nouă, unde a fost întâmpinată de către dl Valeriu SANDUL vicepreședintele raionului Dubăsari, dna Eudochia NICOLAEV șefa Direcției construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului, dna Lilia CAZAC, șefa Direcției economie, buget și finanțe, dl Oleg GAZEA, primarul s. Molovata Nouă și dnaAngela CURCUBET directorul gimnaziului menționat.
Totodată, dna Bellamoli a avut întrevedere la data de 16.06.19 și cu Președintele raionului Dubăsari dl Grigore Policinschi și consilierul raional dl Nicolae Gazea. În cadrul acestei întâlniri, revenit dintr-o deplasare de serviciu, dl POLICINSCHI, a mulțumit dnei Laura, pentru aceste investiții efectuate în instituțiile de educație ,,care sperăm că vor avea continuitate”.
În cadrul întrunirii dna Bellamoli a specificat că unul din obiectivele și prioritățile organizației conduse de dumneaei este crearea unui climat favorabil și a unui edificiu confortabil și ambiant pentru discipoli, deoarece o mare parte din timp ei îl petrec la ore. Președintele organizației „Operae Life”, a subliniat că este foarte mulțumită atât de calitatea lucrărilor efectuate până la moment cât și de volumul de lucrări realizate.
În cadrul vizitei date, a fost stabilit termenul de finisare și dare în exploatare a lucrărilor prevăzute în proiect de reparație a acoperișului șarpant, renovarea blocurilor sanitare, schimbarea tâmplăriei (a ușilor de interior) și schimbarea pardoselei pentru data de 1 septembrie 2019.
Marina LUPAȘCO,
redactor-șef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Proiectul de reparație capitală a gimnaziului din Molovata Nouă monitorizat de finanțatorul ,,Operae Life” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta